star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zamárdi

  • 64 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 258 m²

    telek

Vételár:

62,5 millió Ft

Eladó nyaraló Zamárdi

  • 64 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 258 m² telek

  • Eladó nyaraló Zamárdi

  • 64m²


Ár:

62 500 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zamárdiban, a vasút és a Balaton között két külön bejáratos lakrészként is használható, két szintes ikernyaralót kínál eladásra a LIDO HOME ingatlan iroda. Az ingatlan a 2010-es évek elején lett felújítva, szintenként két-két hálószobából és egy nappaliból áll, mindkét szinten fürdőszobával, wc-vel, konyhával. Az emelet külső lépcsőn közelíthető meg. Gépkocsi beállási lehetőség az udvaron van, ahol még egy használható, akár négy személy befogadására is alkalmas lakókocsi is található pergolával, piknikezési lehetőséggel. A hangulatos, zöld övezeti ingatlan a Balatontól mindössze 250 méternyire található.

Amennyiben a zamárdi nyaraló, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
- Irodánkban teljes körű ügyintézés!
- Hétvégén is állunk rendelkezésére!
LIDO HOME – Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
5.2m²
Szoba
5.8m²
Szoba
4.5m²
Terasz
8m²
Erkély
6m²
Fürdőszoba
2.3m²
Szoba
5.2m²
Fürdőszoba
2.3m²
Szoba
14m²
Konyha
9m²
Szoba
13.5m²

Elhelyezkedés

Zamárdi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6543018


+36 70

Ingatlannet kód: NET6543018


Az általad megtekintett eladó zamárdi nyaraló 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m², míg a hozzá tartozó teleké 258 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 62,5 millió Ft, négyzetméter ára 976 563 Ft, ami a zamárdi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyarmati László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543018. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zamárdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.