star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zebegény

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 774 m²

    telek

Vételár:

58 millió Ft

Eladó nyaraló Zebegény

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 774 m² telek

  • Eladó nyaraló Zebegény

  • 95m²


Ár:

58 000 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)

Az ingatlanról:

Eladó 774m2-es Sárkánydombra néző telek Zebegényben, rajta lévő felújított teraszos üdülő épülettel!

A házat 5 éve bővítették és újították fel. Új műanyag, thermo üvegezésű nyílászárókat szereltek be, új burkolatokat kapott. A méretre gyártott konyhabútor diófa pulttal és egyéb bútorok a vételár részét képezik. Villanyvezetékei és a biztosítéktábla is cserélve lett, áramellátása 1x25A. A melegvizet villanybojler biztosítja, fűtése norvégpanelekkel megoldott. A vezetékes víz be van vezetve a házba, a szennyvíz emésztőgödörbe folyik el.

A 95m2-es épületetet a terepviszonyokhoz alkalmazkodva 3 szinten építették meg. A földszinti lakó részben találunk egy amerikai konyhás nappalit, szobát, zuhanyzós fürdőszobát és egy kamra helyiséget. A szobákat laminált padló borítja, a konyhában és a fürdőben járólapot raktak le. A nappaliból és a szobából is a hatalmas teraszra lépünk ki.
Felső szintként egy "Andriska" típusú faházat találunk, mely kívülről közelíthető meg. Ebben kialakításra került egy szoba, teakonyha, fürdő és galériás hálórész is.
A terasz alatti szuterén részen praktikus tárlóhelyiségeket alakítottak ki.

A terasz még befejezésre vár, ezt az új tulajdonos saját ízlése szerint tervezheti meg. Medence és halastó kialakítása is a tervek között szerepelt.

A telek lejtős, besorolása szerint kivett zártkert, beépített terület. Nincs minden oldalról körbekerítve.

Bátran ajánlom elvonulni vágyóknak, vagy befektetési célból vásárlóknak, hiszen vendégházként is hasznosítható az ingatlan.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=FNKhCP1IPD0

A környékről:

Nyugodt természetközeli helyen található, szép kilátással a Sárkánydombra. A környező utcákban sok vendégház található, de állandó lakók is vannak.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Zebegény, Nyúl utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6541108


+36 30

Ingatlannet kód: NET6541108


Az általad megtekintett eladó zebegényi (Nyúl utca) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 774 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 58 millió Ft, négyzetméter ára 610 526 Ft. Az ingatlant Nagy Flóra referens a Balla Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541108. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zebegény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.