star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zsira

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

70,23 millió Ft

Eladó nyaraló Zsira

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó nyaraló Zsira

  • 61m²


Ár:

70 237 020 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!

Luxus Spa & Golf apartman az osztrák-magyar határon!
Thermen Golf Pannonia Villapark – a golf és a harmónia otthona!

Nyugat-Magyarország szélén, közvetlenül az osztrák határ melletti Zsira településen található a festői Thermen Golf Pannonia Resort. A zöldellő gyönyörű táj ad otthont annak a jelenleg 9 szakaszos Par 36-os versenypályának, amely a 2024. évtől kezdődően már 18 szakaszon várja a golf szerelmeseit. A zsirai golfkomplexum közel 50 hektár területén helyezkedik el az üdülőfalu, ahol saját fürdőtó, központi épület étterem, kávézó is található. A tulajdonosok kedvezményes Sonnengolf klubtagságra is jogosultak.

Váltsa valóra álmát, és vásároljon itt egy fedett teraszos, első emeleti, napfényes, déli fekvésű, fürdőtóra néző, nappali + 2 szobás, luxus apartmant teljes berendezéssel együtt!
Az ingatlan egy 2016-ban épült, kétszintes, összesen 4 apartmanból álló (2 fsz.-i, 2 pedig 1.emeleti) modern épületben helyezkedik el, saját, 4 nm-es tároló és autóbeálló is tartozik hozzá. A hűtést-fűtést Greenhouse klímaberendezések biztosítják.

A HCP-vel rendelkező golfozók mellett nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy a golfsportot minél szélesebb körben megismertessék az ide látogató vendégekkel. A golfozás iránt érdeklődőkre is gondolva különböző golfoktatásokat szerveznek professzionális oktatók segítségével. A driving range tükrökkel felszerelt oktatói boxaiban videokamerás swing analízissel várják a vendégeket, ahol óriás LCD kijelzőn azonnal meg lehet nézni és kijavítani az esetleges hibákat. Lehetőség van pályaalkalmassági - és verseny alkalmassági vizsga megszerzésére, valamint céges rendezvények és egyéni edzések lebonyolítására is.

Lehetőség van a golfjátékot követően relaxálni, pihenni a 300 méterre található Európa vezető családi élményfürdőjében a Sonnentherme Lutzmannsburg *****-ban, mely felejthetetlen szórakozást kínál az egész családnak. (3000 m²-es vízfelület, fedett és szabadtéri medencék, összesen 24 medence, 18 csúszda/több mint 900 méter csúszdaélmény, egyedülálló Baby-World - Baba vízi világ, Európa leghosszab virtuális valóság csúszdája).

BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ!

További információkért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
Érd.: Volner Szilveszter
Tel.:+36 30 633 5085

Referencia szám: LK016331-IN


Elhelyezkedés

Zsira


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6618631


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6618631

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zsirai nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 2016, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 70,23 millió Ft, négyzetméter ára 1 151 427 Ft. Az ingatlant Volner Szilveszter referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618631. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zsira ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.