star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Balatonberény

  • 545 m²

    alapterület
  • 735 m²

    telek

Vételár:

440 millió Ft

Eladó üzleti Balatonberény

  • 545 m² alapterület
  • 735 m² telek

  • Eladó üzleti Balatonberény

  • 545m²


Ár:

440 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

A Balaton déli partján, Balatonberényben kínálom eladásra ezt a kitűnő elhelyezkedésű, újszerű állapotú, családias hangulatú panziót, melyben a közös-, társasági- és előkészítő helységeken kívül 10 jól felszerelt szoba valamint egy 2 hálószobás, 1 nappalis különálló lakás került kialakításra!

A sok éve családi tulajdonban lévő, közvetlen strand-, Balaton part melletti egység néhány éve teljes felújításon, átalakításon esett át. A négy főfal kivételével teljesen újjá építették.
Ekkor alakították több szobás panzióvá, ahol az étkezések bonyolítása is megoldott. Saját konyhával, előkészítő-, tároló-, és szociális helyiségekkel rendelkezik, annak érdekében, hogy a létesítmény teljes egészében kiszolgálhassa az itt megszálló vendégek igényeit.

Az épület két szintes.

Alul étkező, konyha, szociális- és tároló helyiségek, egy különálló lakás, két kétszobás vendégszoba, valamint egy szaunahelyiség kapott helyet.

A lépcsőházból az emeletre érve szemben a vízpartra nyíló napozóterasz található. A folyosóról pedig a további vendégszobák érhetőek el.
Négy szoba balatoni panorámás, minden szoba klimatizált, és saját fürdőszobával rendelkezik.

A hátsó kerthelyiség a strand területére nyílik.

Az épület fűthető vegyes tüzelésű kazánnal és kondenzációs gázkazánnal egyaránt.

Érdemes tudni, hogy Balatonberény inkább a csendes, nyugodt Balaton-parti települések közé sorolható. A községi strand díjmentes szolgáltatásokkal, kiváló ár-érték arányú belépőjegyeivel, csodás panorámájával a nyugat-balatoni strandok egyik ékköve.
A magas minőségre a hosszú évek óta rendszeresen odaítélt Kékhullám Zászló kitüntetés a garancia.
Családosok számára ideális a település központi strandja, ahol a part menti homokozó, a gyermekmedence és további gyermekbarát szolgáltatások a legkisebbeknek, a számtalan sportolási lehetőség a nagyobbaknak, míg a napozóágy-kölcsönzés, az árnyas és csendes ligetek a pihenni vágyóknak nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom.


Elhelyezkedés

Balatonberény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633645


+36 30

Ingatlannet kód: NET6633645

A szállodáról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 545 m², míg a hozzá tartozó teleké 735 m². A szálloda ára 440 millió Ft, négyzetméter ára 807 339 Ft, ami a balatonberényi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Neumann Bernadett referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633645. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonberény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.