star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Balatonboglár

  • 160 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó üzleti Balatonboglár

  • 160 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó üzleti Balatonboglár

  • 160m²


Ár:

28 500 000 Ft

Építés éve
1985
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

ELADÓ üzlet, lakás Balatonbogláron! Balaton 150 méter!!
Üzleti ingatlan eladó: vendéglőnek, irodának, szolgáltatóknak (fodrász, körmös, cipész, masszőr stb) Tetőtérben lakás!
LIDO HOME BALATONBOGLÁR ingatlaniroda által kínált BALATONBOGLÁRI ÜZLETI INGATLAN. Strand 150 méterre! Kiváló lehetőség! Jó megközelíthetőség, strand, buszmegálló a közelben.
Villany, viz, csatorna bekötve, gáz az épület mellett. Kitűnő hely vállalkozásnak.
Az épület könnyűszerkezetes: vendégtér, személyzeti blokk, beépitett terasz. Tetőtérben szoba, nappali, zuhanyzó, WC.
Amennyiben a LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált BALATONBOGLÁRI üzlet, lakás vagy bármely általunk kínált ingatlan felkeltette a figyelmét, hívjon a megadott telefonszámon!
Vásárolna de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át !


Elhelyezkedés

Balatonboglár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597236


Az általad megtekintett eladó balatonboglári vendéglátói 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: udvarban. A vendéglátói ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 178 125 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 77%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vígh Mária referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597236. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.