star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Balatonmáriafürdő

  • 130 m²

    alapterület
  • 259 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó üzleti Balatonmáriafürdő

  • 130 m² alapterület
  • 259 m² telek

  • Eladó üzleti Balatonmáriafürdő

  • 130m²


Ár:

120 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja BALATONMÁRIAFÜRDŐ-i VENDÉGLŐJÉT.
A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált BALATONMÁRIAFÜRDŐ-i VENDÉGLŐ jellemzői:
Eladó Balatonmáriafürdőn ,a vízparttól az első utcában lévő étterem.
Az 259 m2-es telken álló 130 m2-es étterem 1990-ben épült. A jelenlegi tulajdonos 25 éve működteti minden év május 1-töl- szeptember 15-ig , nagyszámú visszajáró vendégkörrel rendelkezik.
Az étterem jó műszaki állapotban, teljes felszereléssel kerül eladásra, melyben az étkészleteken és konyhai berendezéseken túlmenően, akár az azonnali nyitáshoz szükséges - egyéb eszközök széles skálája is megtalálható.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált BALATONMÁRIAFÜRDŐ-i VENDÉGLŐ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Balatonmáriafürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6437033


+36 30

Ingatlannet kód: NET6437033

A vendéglátói ingatlanról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 259 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: nincs. A vendéglátói ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 923 077 Ft, ami a balatonmáriafürdői átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Bozó Éva referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6437033. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonmáriafürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.