star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Debrecen, Újkert

  • 220 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

445 millió Ft

Eladó üzleti Debrecen, Újkert

  • 220 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó üzleti Debrecen, Újkert

  • 220m²


Ár:

445 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Debrecen frekventált, forgalmas részén jelenleg is sikeresen üzemelő exkluzív étterem profilváltás miatt eladó! Teljeskörűen és az elérhető legjobb minőségben kialakított, gépesített, minden igényt kielégítően felszerelt a konyhája. Kialakítása során komoly elszívó rendszer, légkezelés, klíma, kamera rendszer, riasztó lett beépítve. A vendégtérben nagy üvegfelülettel rendelkező üvegportál, bőr és fa bútorzat, berendezés, egyedi csillárok, hangulatos dekoráció, igényesen felszerelt szenzoros mellék helységek lettek kialakítva. Hátsó személyzeti bejáró, öltözők, mosdók, raktárak, külön iroda használható. Az utcafront előtt nagy, berendezett, igényes terasz üzemel. Számos parkoló, kis terasz és külön tároló is a vételár részét képezi. Különleges elhelyezkedése, a környék fejlesztései, az ingatlan kiváló adottságai, valamint a városrész mivolta okán befektetésnek is kitűnő!


Elhelyezkedés

Debrecen, Újkert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588186


+36 30

Ingatlannet kód: NET6588186


Az általad megtekintett eladó Debrecen, Újkerti vendéglátói 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m². A vendéglátói ára 445 millió Ft, négyzetméter ára 2 022 727 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 66%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Ágota referens a Bálint Vivien irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588186. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Újkert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.