star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Doboz

  • 150 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 089 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó üzleti Doboz

  • 150 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 089 m² telek

  • Eladó üzleti Doboz

  • 150m²


Ár:

65 000 000 Ft

Építés éve
1990
Ingatlan állapota
felújítandó

A beltér:

Eladásra kínáljuk a KÖRÖSVÖLGYI APARTMANHÁZAK üdülőkomplexumot, amely Doboz-Szanazugon található. Budapestről az M5 és M44 -es úton közelíthető meg. Az üdülőkomplexum a Körösök völgyében található, a Fehér és Fekete körös találkozásánál, Békés, Békéscsaba és Gyula városa által határolt területen fekszik, amely méltán híres természeti adottságairól és értékeiről. Távol a világ zajától az erdők mélyén és a folyók mentén különleges élővilággal és számtalan aktív programlehetőséggel kecsegtet, legyen az vízisport, horgászat, kirándulás vagy rekreáció. Szanazug híres a Körös-parti szabadstrandjáról, emellett kikötői-, éttermi- és szálláslehetőségeiről.

A KÖRÖSVÖLGYI APARTMANHÁZAK üdülőkomplexumban 3 teljes felújításon átesett faház található, amely egyenként 6 fő befogadására alkalmas. A stílusos és igényesen berendezett faházakban két hálószoba, étkező, fürdő és WC, valamint felszerelt modern konyha biztosítja az otthonihoz hasonló kényelmet. A komplexum rendelkezik közösségi terekkel, saját medencével és jakuzzival, fedett kültéri pihenővel és összejövetelek alkalmával használható épített kemencével. Parkolási lehetőség biztosított az ingatlanon belül. Szélessávú internet elérhető az üdülőközpontban.
A KÖRÖSVÖLGYI APARTMANHÁZAK rendelkezik a hatályos jogszabályoknak megfelelő működési engedélyekkel, NTAK regisztrációval, aktívan üzemelő szállásfoglalási rendszerrel, elégedett vendégkörrel. Az ingatlan azonnal birtokbavehető és hasznosítható. Kiváló befektetési lehetőség, akár cég, akár magánszemély részére.
Kérjen időpontot megtekintésre, akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Doboz, Gyöngyvirág utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6617836


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6617836

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dobozi (Gyöngyvirág utca) vendéglátói 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 089 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A vendéglátói ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 433 333 Ft. Az ingatlant Dr. Urbán Melinda referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617836. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Doboz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.