star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Dorog

  • 24 m²

    alapterület

Vételár:

14,7 millió Ft

Eladó üzleti Dorog

  • 24 m² alapterület

  • Eladó üzleti Dorog

  • 24m²


Ár:

14 700 000 Ft

Építés éve
1990
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

ELADÓ INGATLAN DOROG FREKVENTÁLT RÉSZÉN !
Eladásra kínálok Dorogon forgalmas, mégis nyugodt részen egy 24 nm-es tégla szerkezetű üzlethelyiséget, vagy akár kis lakás is kialakítható belőle. A bejárat a párhuzamos utcáról lenne, teljesen elkülönülve a tulajdonos udvarától. Közművek vannak az ingatlanban, valamint külön mérőórák. Az ingatlant néhány éve elkezdték felújítani, és üzletként szerették volna üzemeltetni, de közben tulajdonosváltás miatt ez nem lett teljesen befejezve. A villany és víz vezetékek ki lettek cserélve, új nyílászárókat építettek be, a belső falakat gipszkartonból elkezdték kialakítani, valamint a vizesblokk is elkészült. Igazából teljes mértékben átalakítható akár egy kis lakássá is, amennyiben az új tulajdonosnak erre lenne szüksége. A tetőszerkezet is új, szép állapotú. A kis, hozzá tartozó telken kényelmes fedett terasz is kialakítható, ahol kellemesen pihenhet ebben a nyugodt környezetben. Jelen pillanatban az adott ingatlan osztatlan közös tulajdonban van. Eladást megelőzően a tulajdonos használati megosztást biztosít, amely szerint 96 nm-es telekterület fog ehhez tartozni. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

14700000 Ft
Antal Georgina
06706071061
antal.georgina@dh.hu

Referencia szám: UZ086350-IN


Elhelyezkedés

Dorog


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6543281


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6543281

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 24 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. Az üzlethelyiség ára 14,7 millió Ft, négyzetméter ára 612 500 Ft, ami a dorogi átlaghoz képest 63%-kal magasabb. Az ingatlant Antal Georgina referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543281. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dorog ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.