star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Esztergom

  • 149 m²

    alapterület

Vételár:

85 millió Ft

Eladó üzleti Esztergom

  • 149 m² alapterület

  • Eladó üzleti Esztergom

  • 149m²


Ár:

85 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Eladó üzlethelyiség! Eladó egy 85 000 000 HUF értékű üzlethelyiség Esztergomban, a Komárom-Esztergom megyében, amelynek épülete tégla szerkezetű és kiválóan alkalmas különböző üzleti tevékenységek végzésére. Az ingatlan kitűnő befektetési lehetőséget kínál azok számára, akik a történelmi város szívében szeretnének saját vállalkozást indítani vagy már meglévő üzletüknek keresnek új helyszínt.Az adott üzlethelyiség előnye, hogy az ingyenes parkolás lehetővé teszi a vásárlók és üzleti partnerek számára, hogy kényelmesen és gondtalanul látogathassák meg az Ön vállalkozását. Ez a jellemző különösen fontos szempont lehet a városi üzletek esetében, ahol a parkolási lehetőségek gyakran korlátozottak és költségesek.Az ingatlan elhelyezkedése tökéletes választásnak bizonyulhat, hiszen Esztergom dinamikusan fejlődő város, mely turisztikai vonzerővel is bír. A városi elhelyezkedés előnyei mellett az üzlethelyiség könnyű hozzáférhetősége is hozzájárul ahhoz, hogy a vállalkozás sikeresen tudjon működni és fejlődni.Ebben az üzlethelyiségben való befektetés nem csupán egy kiemelkedően jó elhelyezkedésű ingatlan megszerzését jelenti, hanem egy olyan lehetőséget is, ahol vállalkozása hosszú távon is virágozhat. Ha szeretné a lehetőségeket személyesen is megtekinteni, vagy további információkra van szüksége, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem.Ha Ön egy jól pozícionált üzlethelyiséget keres, amely kiváló alapot nyújt üzleti vállalkozása sikeréhez, ne keressen tovább! Ez az ingatlan minden szükséges feltétellel rendelkezik ahhoz, hogy sikeresen megvalósíthassa vállalkozási terveit Esztergom dinamikusan fejlődő környezetében. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma az ingatlan megtekintése érdekében!Az épület tégla szerkezete nem csak tartósságot és hosszú távú értékmegőrzést ígér, hanem esztétikailag is előnyös, hiszen a tégla mindig időtálló és elegáns választás. Az ingyenes parkolási lehetőség pedig kiemelt értéket képvisel, tekintettel arra, hogy a városi ingatlanoknál gyakran okoz gondot a parkolás.Az ingatlan Esztergom egyik legkedveltebb részén, a 2500-as postai irányítószám alatt helyezkedik el, Komárom-Esztergom megyében. Ez a város nem csak gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik, hanem a dinamikus gazdasági élet és a turizmus szempontjából is kiemelkedik, ami tovább növeli az ingatlan vonzerejét.Eladó egy különleges lehetőség Esztergom szívében: egy 85 000 000 HUF értékű, téglaépítésű üzlethelyiség, amely ingyenes parkolási lehetőséggel várja új tulajdonosát. Ez az ingatlan kiváló választás lehet azok számára, akik egy jól megközelíthető, frekventált helyen szeretnének üzletet nyitni vagy meglévő vállalkozásukat bővíteni.
Stróbl Gyöngyi +36304559956

Referencia szám: UZ099022


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654841


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


55 200 000 Ft

Esztergom, Bánomi út

  • Alapterület: 227m²

30 000 000 Ft

Esztergom, Szentgyörgymező, Földműves utca

  • Alapterület: 30m²

88 000 000 Ft

Esztergom, Helischer József utca

  • Alapterület: 256m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654841

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 149 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. Az üzlethelyiség ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 570 470 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Stróbl Gyöngyi referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654841. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.