star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hajdúböszörmény, Belváros

  • 250 m²

    alapterület
  • 816 m²

    telek

Vételár:

46 millió Ft

Eladó üzleti Hajdúböszörmény, Belváros

  • 250 m² alapterület
  • 816 m² telek

  • Eladó üzleti Hajdúböszörmény, Belváros

  • 250m²


Ár:

46 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Kereskedelmi célú ingatlan eladó!

Hajdúböszörmény, Belvárosában eladó egy 250 nm-es, üzlethelyiség. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve rendkívül forgalmas és jó elhelyezkedésű.
Az ingatlan korábban szórakozóhelyként működött, de elhelyezkedése miatt kiváló lehet szépségszalonnak, vendéglátó helyiségnek, illetve egyéb szolgáltató egységnek. Hatalmas központi térrel, szociális blokkal, raktárral rendelkezik és természetesen ingyenes parkolással. Az ingatlan per és tehermentes.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Hajdúböszörmény, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537736


DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537736

DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

DEBRECEN - HATVAN UTCA OC

Az iroda további hirdetései

A vendéglátói ingatlanról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 816 m². A vendéglátói ára 46 millió Ft, négyzetméter ára 184 000 Ft. Az ingatlant Szabó Zsuzsanna referens a DEBRECEN - HATVAN UTCA OC irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6537736. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúböszörmény, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.