star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros

  • 480 m²

    alapterület

Vételár:

190 millió Ft

Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 1. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 2. kép
Hirdetés
Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 3. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 4. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 5. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 6. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 7. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 8. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 9. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 10. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 11. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 12. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 13. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 14. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 15. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 16. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 17. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 18. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 19. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 20. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 21. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 22. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 23. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 24. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 25. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 26. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 27. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 28. kép Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros 29. kép

Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros

  • 480 m² alapterület

  • Eladó üzleti Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros

  • 480m²


Ár:

190 000 000 Ft

Építés éve
2000
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Hajdúszoboszló, Hőforrás utca 6. szám alatt lévő 1529 m2-es telek 30 fő elszállásolására alkalmas apartmanházzal eladó. A telken két épület található egy háromszintes 8 szobás apartmanház, és egy földszintes, háromszobás családi lakosztály. A főépület pinceszintje jelenleg technikai helyiségként működik, de lehetőséget rejt egyéb szolgáltatás bővítésére, mint wellness részleg, szauna, szolárium, masszázs kialakítására. Az udvar parkosított fejleszthető medencével, a turistákkal teli utca felé is nyitható kávézó, cukrászda, lángosos, büfé szolgáltatással. Az ingatlan a fürdőtől 350 méterre található, nagyon jó infrastruktúrával, későbbi bővítési lehetőséggel. A 20 éve működő szálláshely teljesen felszerelt, minőségi ingóságokkal ellátott, kiváló állapotban akár azonnal tovább üzemeltethető különösebb ráfordítás nélkül. Amennyiben kínálatunk felkelti érdeklődését és komoly szándékai vannak, úgy szívesen látjuk a helyszínen személyes megtekintésre, további információk átadására. Kérjük látogatását előre egyeztessük, hogy a szükséges időt rá tudjuk szánni a teljes körű bemutatásra! Mindkét épületről készült belső 3D-s virtuális séta, melyet e-mailben meg tudunk küldeni, így otthonából kényelmesen bejárhatja az ingatlant. Várjuk megkeresését! 


Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros, Hőforrás utca 6.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6268284


+36 20

Ingatlannet kód: NET6268284


A szállodáról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 480 m². További jellemzői: az építés éve 2000. A szálloda ára 190 millió Ft, négyzetméter ára 395 833 Ft, ami a hajdúszoboszlói átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss Sándor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6268284. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszoboszló, Fürdő- és üdülőváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.