star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hajdúszovát

  • 120 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

25 millió Ft

Eladó üzleti Hajdúszovát

  • 120 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó üzleti Hajdúszovát

  • 120m²


Ár:

25 000 000 Ft

Építés éve
1960
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

DEBRECENI INGATLANRA (lakás, telek, ház) CSERÉLHETŐ!
HAJDÚSZOVÁT központjában a Takarékszövetkezettel szemben eladó egy tágas, világos, többcélú hasznosításra alkalmas ingatlan egy 593 négyzetméter területű telken. Az üzleti besorolású ingatlanban korábban élelmiszerbolt illetve varroda is üzemelt.

- 90 nm egylégterű, utcára nyíló, utcafronti üzlethelyiség, kirakattal
- az üzlethelyiséghez szervesen kapcsolódóan mintegy 30 nm összterületű tároló, vizesblokk
- külön épületben, további 120 nm-en raktárhelyiségek és szociális helyiség
- autóbeállási lehetőség az udvarra
- pince
- riasztó
- ipari áram
- gázkazános központi fűtés

Az ingatlan kifejezetten alkalmas kereskedelmi tevékenységre, nagyméretű üzlethelyiségének, széles utcafrontjának, számos tárolásra alkalmas raktárhelyiségének és természetesen a központi elhelyezkedésének köszönhetően.

Akár részben vagy egészben lakhatási célra is átminősíthető, ez esetben az egyik 120 nm-es épületben üzleti tevékenység (pld. turkáló, kínai üzlet, vegyesbolt, kerékpár szerviz, stb.), míg a másik 120 nm-es épületben délnyugati fekvésű családi otthon alakítható ki.

Szívesen fogadom érdeklődését hétvégén is. Tokaji Anna Mária

Referencia szám: 1213-IN


Elhelyezkedés

Hajdúszovát


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET5968190


+36 20

Ingatlannet kód: NET5968190

Az általad megtekintett eladó hajdúszováti üzlethelyiség 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. Az üzlethelyiség ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 208 333 Ft. Az ingatlant Tokaji Anna Mária hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5968190. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszovát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.