star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Halásztelek

  • 70 m²

    alapterület

Vételár:

57 millió Ft

Eladó üzleti Halásztelek

  • 70 m² alapterület

  • Eladó üzleti Halásztelek

  • 70m²


Ár:

57 000 000 Ft

Építés éve
2007

Az ingatlanról:

Eladó Halásztelken, kertvárosi övezetben, egy 70 m²-es igényesen felújított üzlethelyiség, mely jelenleg bejáratott szépségszalonként üzemel.

Az ingatlan 2007-ben épült, egy több lakásos társasház földszintjén található, előtte 2 gépkocsi számára parkolási lehetőséggel.

A szalon üzlettere 2 részre osztott, mely szintenként 35 m². A földszinti részen található egy váró helyiség egy minikonyha és egy mosdó + zuhanyzó helyiség. A pince szinten egy nívósan berendezett kozmetikai helyiség és egy tároló.

Az ingatlan hűtését és fűtését légtechnikai szellőztető rendszer teszi komfortossá.

A beépített bútorok az ár részét képezik, a gépek és eszközök megegyezés tárgyai!

Közös költsége jelenleg 12 000 Ft, mely tartalmazza lépcsőház világítást, takarítást és a ház biztosítását.

A szépségszalon Halásztelek újonnan épült környezetében található, családiházas övezetben. A közelben pár perc sétára bevásárlási lehetőség (Spar) buszmegálló, benzinkút elérhető. A mélygarázsban további parkoló bérlési lehetősége is adott.

Ajánlom befektetés céljára vagy saját tulajdonú vállalkozásnak egyaránt.

Csere vagy Budapest 11. kerületi, 2 szobás lakás beszámítása lehetséges!

További kérdésével keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Halásztelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6374867


HASONLÓ INGATLANOK


85 000 000 Ft

Halásztelek, Kitűnően megközelíthető!

  • Szobák: 8
  • Alapterület: 200m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6374867

Az üzlethelyiségről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 2007. Az üzlethelyiség ára 57 millió Ft, négyzetméter ára 814 286 Ft, ami a halászteleki átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Bicski Hajnalka referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6374867. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Halásztelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.