star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hegyhátszentjakab

  • 329 m²

    alapterület
  • 1 138 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó üzleti Hegyhátszentjakab

  • 329 m² alapterület
  • 1 138 m² telek

  • Eladó üzleti Hegyhátszentjakab

  • 329m²


Ár:

50 000 000 Ft

Építés éve
1972

Az ingatlanról:

VÁLLALKOZÓK, BEFEKTETŐK ITT A LEHETŐSÉG!
AZ ŐRSÉG SZÍVÉBEN VENDÉGLŐKÉNT FUNKCIONÁLÓ INGATLAN VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT!

Hegyhátszentjakab Vas vármegyében, a Vasi-Hegyháton, Körmendtől 20 km-re délre, Zalalövőtől ÉNY-ra helyezkedik el. ITT kínálom ELADÁSRA egy jelenleg is jól működő, bejáratott és visszatérő vendégkörrel biztosított vendéglátó egységet!
A település 2002-től az ŐRSÉGI NEMZETI PARKHOZ tartozik. Közvetlen határában található a VADÁSA-tó, mely kiépített stranddal rendelkező üdülőhely. A tó illetve a környék kiváló lehetőséget biztosít a pihenni, fürdőzni és horgásznyi vágyó turisták számára. Ezen kívül alkalmas gyalogos, kerékpáros ás lovaglós kirándulásokra a kijelölt ösvényeken.

Az ingatlan a település központi részén, frekventált helyen található, könnyen megközelíthető!
Alkalmas különböző rendezvények, lakodalmak, családi ünnepek lebonyolítására illetve nagyobb létszámú kiránduló csoportok befogadására. Az étterem hasznos alapterülete 329 nm, mely 60 nm-es fedett teraszból, 108 nm vendéglőből, 150 nm-es konyhából és 11 nm-es raktár helyiségekből tevődik össze. A belső terek nagyon könnyen egybenyithatók, így egy nagyobb létszámmal rendelkező csoport kényelmesen elfér!
Az előírásoknak minden szempontból tökéletesen megfelel, HCCP- vizsgával rendelkezik és az érintésvédelmi szabályoknak is megfelelően működik.
Folyamatosan karbantartva illetve igényekhez mérten javítgatva van az épület. Riasztó és kamera rendszerrel felszerelt. Az ingatlanhoz 1138 nm-es terület tartozik.
Az ár tartalmazza a benne lévő berendezést!
Jogviszonyok rendezettek, per és tehermentes! Minden megoldás számításba jöhet!

A községben bolt és heti rendszerességgel orvosi rendelő üzemel!
Új tulajdonosa rövid időn belül birtokba veheti!

Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Hegyhátszentjakab


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612680


HASONLÓ INGATLANOK


49 500 000 Ft

Hegyhátszentjakab, Jól működő étterem

  • Alapterület: 329m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612680

A vendéglátói ingatlanról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 329 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 138 m². További jellemzői: az építés éve 1972. A vendéglátói ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 151 976 Ft, ami a hegyhátszentjakabi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Pölhösné Csilla referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612680. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hegyhátszentjakab ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.