star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hévíz

  • 260 m²

    alapterület
  • 1 050 m²

    telek

Vételár:

169 millió Ft

Eladó üzleti Hévíz

  • 260 m² alapterület
  • 1 050 m² telek

  • Eladó üzleti Hévíz

  • 260m²


Ár:

169 000 000 Ft

Az ingatlanról:

KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ PANZIÓ, PRIVÁT LAKRÉSSZEL, WELLNESSEL, TOVÁBB BŐVITHETŐ, 1000 M-RE A GYÓGYTÓTÓL, ELADÓ!
A téglából épült és szépen karbantartott hat különböző méretű apartmannal, kiszolgáló helyiségekkel és állandó lakhatásra alkalmas privát lakrésszel, nagy fedett teraszokkal várja a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeit az év minden szakában, minden korosztály számára szolgáltatásaival.
Lakrészei az egyedül érkezők és a nagyobb családok számára egyaránt kényelmes elhelyezést biztosit.
Kertjében fedett kiülők és egy hangulatos halastó az édenkert hangulatát adja. A gépkocsival érkezők számára a keritésen belül a parkolás biztositott. Külön épületrészben kondigép és jakuzzi áll a vendégek rendelkezésére. Központi fűtése a folyamatos működést biztositja.
Bővitési szándékot a mellette lévő telken 85%-ban elkészült 4 lakásos ház teszi lehetővé és biztositja a másik utcára való átjárást. Ennek vételára: 119 M. Ft.
KOMOLY VÉTELI SZÁNDÉK ESETÉN A HÉT MINDEN NAPJÁN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Hévíz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6449436


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6449436

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A szállodáról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 050 m². A szálloda ára 169 millió Ft, négyzetméter ára 650 000 Ft, ami a hévízi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kajdel Zsuzsa referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6449436. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévíz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.