star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hévíz

  • 90 m²

    alapterület

Vételár:

39 millió Ft

Eladó üzleti Hévíz

  • 90 m² alapterület

  • Eladó üzleti Hévíz

  • 90m²


Ár:

39 000 000 Ft

Az ingatlanról:

HÉVÍZEN, KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSŰ 90 NM-ES ÜZLETHELYISÉG, ELADÓ!

JELENLEG LAKÁSTEXTIL KÉSZÍTÉS ÉS ÉRTÉKESÍTÉS A PROFILJA, DE ELHELYEZKEDÉSE TÖBBFÉLE FUNKCIÓ KIALAKITÁSÁT TESZI LEHETŐVÉ MIVEL HÁROM BEJÁRATTAL RENDELKEZIK. LEHETŐSÉG VAN KETTŐ DARAB 45 NM-ES APARTMAN KIALAKÍTÁSÁRA VAGY IRODAKÉNT, BEMUTATÓTEREMKÉNTI HASZNOSÍTÁSRA. LEHETŐSÉG VAN AZ ÁRUKÉSZLET MEGVÁSÁRLÁSÁRA, AMENNYIBEN HASONLÓ TEVÉKENYSÉGRE VAN IGÉNY.
Az üzlethelyiség egy társasház földszintjén került kialakításra, jól belátható helyen. Kocsival kényelmesen lehet parkolni az épület előtt. Fűtése gázkazán segítségével, radiátorokon keresztül történik. Egy vizesblokk áll az itt dolgozók rendelkezésére. Az épület és környezete rendezett, az ingatlan tulajdonviszonyai tiszták, azonnal birtokba vehető.

KOMOLY VÉTELI SZÁNDÉK ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA, A HÉT MINDEN NAPJÁN.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Hévíz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6496421


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6496421

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az üzlethelyiségről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Az üzlethelyiség ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 433 333 Ft, ami a hévízi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Kajdel Zsuzsa referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6496421. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévíz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.