star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, III. kerület

  • 260 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

280 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, III. kerület

  • 260 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó üzleti Budapest, III. kerület

  • 260m²


Ár:

280 000 000 Ft

Építés éve
1990
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Római-fürdői Üzlethelyiség Eladó: Kiváló Befektetési Lehetőség Szépségszalon vagy Étterem Számára!Budapest szívében, a Római-fürdőn eladó egy 260 négyzetméteres, két szintes üzlethelyiség, amely ideális választás szépségszalon, étterem vagy egyéb kereskedelmi tevékenységek számára. Az ingatlan páratlan elhelyezkedése garantálja az üzleti sikerét, hiszen a hév megálló, busz megálló és gyalogátkelő közvetlenül az épület előtt található, így könnyen megközelíthető a város minden részéről.Az épület mögötti ingyenes parkolás lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy kényelmesen parkoljanak, miközben az óriási autós forgalom a vállalkozásukat folyamatosan népszerűvé teszi. A homlokzaton elhelyezett nagy hatékonyságú reklám felületek tovább növelik az üzleti láthatóságot.Az alsó szinten egy 90 négyzetméteres egybefüggő tér található, amely rugalmasan alakítható ki az Ön igényeinek megfelelően. A felső szinten 5 külön nyíló iroda biztosítja a csendes és produktív munkakörnyezetet. Az ingatlan teljes körű biztonságot nyújt, riasztóval és kamerarendszerrel van felszerelve.Ha felkeltettem érdeklődését és szeretne többet megtudni erről az ingatlanról, vagy megtekintené személyesen, keressen bizalommal.

280000000 Ft


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6591481


+36 20

Ingatlannet kód: NET6591481


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi üzlethelyiség 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az üzlethelyiség ára 280 millió Ft, négyzetméter ára 1 076 923 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 45%-kal magasabb. Az ingatlant Cseh Klaudia referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591481. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.