star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Jászkisér

  • 81 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 968 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó üzleti Jászkisér

  • 81 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 968 m² telek

  • Eladó üzleti Jászkisér

  • 81m²


Ár:

39 000 000 Ft

Építés éve
1950
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínál egy jelenleg pékségként működő, KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET ígérő üzleti ingatlant Jászkiséren, a Petőfi úton!Az eladó ingatlan jellemzői:- a vegyes falazattal épült ingatlan egy 968 m2 nagyságú sarki telken helyezkedik el - az eladásra kínált ingatlan alapterülete 81 m2 és a következő helyiségeket foglalja magában: eladótér, előtér, szociális helyiség, kézmosó, hűtőtér, műhely, raktárak- az ingatlan összközműves: víz, gáz, csatorna, áram bevezetve- a villanyhálózat 3X80 A-re lett bővítve- az ingatlan napelem-rendszerrel ellátott (47 KW)- a fűtésről és a hűtésről 3 db klíma berendezés gondoskodik- a helyiségek műanyag nyílászáróval vannak ellátva- az udvarban egy kb. 50 m2 alapterületű, villannyal ellátott gazdasági épület (kisház) található, mely tárolásra, vagy akár felújítást követően más befektetési formákra (kiadásra) is kiváló lehet- parkolás a zárt udvarban kényelmesen megoldható, akár több autó számára is, az udvar és a parkoló mérete az áruforgalom szempontjából is kitűnőAz eladó jászkiséri ingatlan tökéletes megoldás lehet azok számára, akik stabilan működő befektetési lehetőséget keresnek, mert az ingatlan jelenleg is megbízható bérlővel rendelkezik, aki pékséget üzemeltet benne. A bérlő szívesen maradna továbbra is, ha az új tulajdonossal megegyezés születik. Amennyiben a sok lehetőséget magában rejtő eladó jászkiséri ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, és tekintse meg!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Wc
3.47m²
Előszoba
2.14m²
Előszoba
5.72m²

Elhelyezkedés

Jászkisér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641457


+36 20

Ingatlannet kód: NET6641457

Az általad megtekintett eladó jászkiséri üzlethelyiség 8 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 6 félszoba). Az üzlethelyiségről 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m², míg a hozzá tartozó teleké 968 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. Az üzlethelyiség ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 481 481 Ft. Az ingatlant Sarkadi Nikoletta referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641457. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászkisér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.