star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Kalocsa, Belváros

  • 220 m²

    alapterület
  • 907 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó üzleti Kalocsa, Belváros

  • 220 m² alapterület
  • 907 m² telek

  • Eladó üzleti Kalocsa, Belváros

  • 220m²


Ár:

89 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Kalocsán a Búzapiac téren a közelmúltban felújított étterem eladó!
A meleg konyhás engedéllyel rendelkező ingatlan 220 m2 hasznos alapterületű, melyből a 70 fő befogadására alkalmas étterem vendégtere 110 m2-t tesz ki. A többi részben a konyha, az előkészítők, raktárak és a szociális helyiségek kaptak helyet.
Az ingatlan gépészeti vezetékhálózata, padlóburkolatai, a homlokzati nyílászárók és a homlokzat megújult.
Étteremnek alakították ki az épületet, de a városközponti elhelyezkedés és a méretei miatt más célra is hasznosítható.
A fűtés gázkazánnal és klímákkal biztosított, a nyári melegben klímák teszik kellemessé a hőmérsékletet.
A korábbiakban az épület egy részét pizzasütő foglalta el, mely az étterem felújítása után az udvarban elhelyezett könnyűszerkezetes épületbe költözött.
Az udvarban melléképületek állnak, 20 m2 és 30 m2, és még rendezvényterasz építésére alkalmas terület is van. A 709 m2-s telek beépíthetősége 40%.
Az ingatlan összközműves, kettő gázóra és kettő villanyórája van. 3x60A nappali és 3x40A éjszakai áram bekötéssel rendelkezik.


Elhelyezkedés

Kalocsa, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6595662


Kovács László  kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Az iroda további hirdetései
A vendéglátói ingatlanról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 907 m². A vendéglátói ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 404 545 Ft, ami a kalocsai átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács László kalocsaiingatlan.hu referens a Kovács László kalocsaiingatlan.hu irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595662. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kalocsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.