star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Kemence

  • 600 m²

    alapterület

Vételár:

149 millió Ft

Eladó üzleti Kemence

  • 600 m² alapterület

  • Eladó üzleti Kemence

  • 600m²


Ár:

149 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Kemencén, a Börzsöny hegység északkeleti részén elhelyezkedő, Pest megyei, idegenforgalmi szempontból kiemelt, közkedvelt településen, bevezetett vendégkörrel rendelkező, kiváló műszaki állapotú fogadó eladó! A Sportfogadó néven egész évben üzemelő, vendéglátással foglalkozó egység a település központjában, a Főút mellett helyezkedik el. Az eredeti épületet 2002-ben bővítették. A 600 m2 alapterületű, kétszintes épület téglából épült, a tető cserépborítású. Az ablakok korszerűek, fa alapanyagúak, hőszigetelt üvegezésűek. Az épületet 2023-ban külső hőszigeteléssel, a helyiségeket korszerű klímaberendezésekkel látták el. A vendégek számára az épület előtt megfelelő számú gépkocsi parkoló áll rendelkezésre. Az épület földszintjén előtér, társalgó, recepciós helyiség, presszó, konditerem, biliárdterem, étterem, konyha, konyhai előkészítő helyiség, mellékhelyiségek, uszoda, szauna, zuhanyzók és műszaki helyiségek találhatóak. A hangulatos belső udvarra a presszóból és a társalgóból ki lehet jutni, kerti asztalok székekkel, szaletli, grillező is szolgálja a vendégek kényelmét. A vízforgatóval, szűrőberendezésekkel felszerelt medence 4 X 14 méteres, a mélysége 1,5 méter. A medence mellett kialakított galérián társalgó és szolárium is található. A 13 db fürdőszobával ellátott szoba, az emeleten kapott helyet. Az emeletre esztétikus, kényelmes járást biztosító falépcsőn juthatunk fel. A délkeleti tájolású szobákból az erdő alján elhelyezkedő Kálváriadomb és a pincesor is látható. 3 db családi, galériázott lakrész, 8 db franciaágyas, 2 db egyágyas (bővíthető) szoba került kialakításra. A szobák 30 fő számára nyújthat kényelmes pihenést, az étterem presszó és társalgó 60 fős rendezvények számára is lehetőséget biztosít, amihez minden eszköz a helyszínen rendelkezésre áll. A szobák lamináltpadló burkolatúak, a közlekedőfolyosó márványlap borítású. Az ingatlan energiafelhasználása kedvező a korszerű műszaki megoldásoknak köszönhetően. A központi fűtés 2 gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánokról történhet, a felszerelt napkollektorok alkalmazásával. Az ingatlan ipari árammal el van látva, a szobák és a közösségi helyiségek tűzjelző rendszerrel is fel vannak szerelve. A medence környezete, a presszó és a társalgó padlófűtéssel is rendelkezik. A település turistautak kiindulópontja, a településen nagy sodrású patak is keresztülvezet. A kisvasút és a vasúti múzeum is sok látogatót vonz a településre. Az ingatlan tehermentes, megvásárlása céggel együtt is lehetséges. Igény esetén további fotósorozat is küldhető az ingatlanról!
Irányár: 149.000.000.-Ft + ÁFA
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A


Elhelyezkedés

Kemence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614542


+36 30

Ingatlannet kód: NET6614542

A szállodáról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 600 m². A szálloda ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 248 333 Ft. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614542. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kemence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.