star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Kiskőrös

  • 175 m²

    alapterület

Vételár:

59 millió Ft

Eladó üzleti Kiskőrös

  • 175 m² alapterület

  • Eladó üzleti Kiskőrös

  • 175m²


Ár:

59 000 000 Ft

Építés éve
1990
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

RITKA LEHETŐSÉG KISKŐRÖSÖN!

Kiskőrösön a város szélén, közvetlenül az 53-as fő út mentén, 1004 m2-es területen lévő, 175 m2 hasznos alapterületű fallabda pálya ELADÓ! A sportklubban 2 db fallabda pálya, öltözők, mosdók és vendéglátó tér is van. A belső burkolatok egy része felújítást igényel. A fűtést gáz (cirkó) kazán biztosítja. Az épület körbekerített, részben térkövezett saját parkolóval rendelkezik. Rendezett jogi hátterű, tehermentes, azonnal birtokba vehető! (A vételár az áfát nem tartalmazza!)
Csak a House36 kínálatában keresse!

JÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ INGATLAN!
A SOKOLDALÚ KIHASZNÁLHATÓSÁG MIATT BÁRKINEK JÓ BEFEKTETÉS LEHET!

Főbb jellemzők:
- 1004 m2-es telekterület, 175 m2-es hasznos alapterületű téglaépület.
- 2 db fallabdapálya, öltözők, mosdók, vendéglátótér.
- Gáz kazánnal üzemeltetett központi fűtésrendszer.
- Részben térkövezett, körbekerített saját parkoló.
- Kimagaslóan jó adottságú elhelyezkedés, reklámfelület! Sokoldalú kihasználhatóság: sportklub, gazdabolt, vendéglátás, autókereskedés, márkabolt stb.
- Jó ár-érték arány! (Befektetésre ajánlom.)
- Azonnal birtokba vehető, tehermentes ingatlan.​

Figyelem az adatlap megbízóinktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, illetve eladó, vagy kiadó ingatlana van, forduljon hozzám bizalommal. Szolgáltatásaink kereső ügyfeleink részére díjmentesek!A tulajdonos kérésére az ingatlan bemutatása egy személyes konzultáció után történik, ahol részletes tájékoztatást kaphat az ingatlan paramétereiről és dokumentációjáról.
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Kiskőrös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6573630


HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6573630

HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az üzlethelyiségről 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 175 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az üzlethelyiség ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 337 143 Ft, ami a kiskőrösi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Farkas László referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6573630. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.