star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Korlát

  • 95 m²

    alapterület

Vételár:

14,99 millió Ft

Eladó üzleti Korlát

  • 95 m² alapterület

  • Eladó üzleti Korlát

  • 95m²


Ár:

14 990 000 Ft

Az ingatlanról:

KORLÁT TELEPÜLÉS LEGJOBB BEFEKTETÉSE

Borsod -Abaúj -Zemplén váregyében KORLÁT község fő utcáján kínálok megvásárlásra egy nagyon sok lehetőséget magában hordozó ingatlant, amely egyébként BOLT -PRESSZÓ -ÉS DOHÁNYBOLT EGYBEN.
Az ingatlan1998-ban épült 91,25nm nagyságú, téglából épült cseréppel fedett, központi fűtéses ingatlan, amelynek burkolatai jó állapotúak. Természetesen külön vizesblokkok lettek kialakítva a személyzeti és vendégoldalon is.
KÉT FŐ HELYISÉGBŐL ÁLL. Az egyik fő rész a bolt, amely a főutcáról is nyílik, a másik egy presszó rész, amely az udvar irányába néz. A két helyiség egyébként átjárható. A presszó rész egy nagy teraszon keresztül is megközelíthető. A terasz fából épült burkolata beton.
A BOLT HELYISÉG MINDEN ENGEDÉLLYEL RENDELKEZIK, CSAK FEL KELL TÖLTENI ÁRUKÉSZLETTEL ÉS NYITHATÓ AZ AJTÓ. A presszó helyiség is működő képes itt is megvan minden tárgyi eszköz a nyitáshoz.
Nyílászárói részben fém hőszigetelt ablakok és bejárati ajtók, részben fa hőszigetelt ablakok, a belső ajtók fából vannak. Az üzlet egyébként minden olyan berendezési tárgyat magában foglal, ami a megnyitáshoz szükséges. POLCOK, HŰTŐK EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK.
FŰTÉSE KÖZPONTI FŰTÉS, AMELY VEGYESTÜZELÉSŰ KAZÁNNAL TÁPLÁLT.
Természetesen hideg -meleg víz, vezetékes ivóvíz is van, de találunk egy kutat is a kert közepén, amely nagyon jó szolgálatot tehet, kocsimosásra vagy medence felöltésre.
Fontos megemlíteni, hogy a kert szépen gondozott és körbe van kerítve. Ide tartozik egy könnyűszerkezet falazatú tároló is amely akár két állásos garázsként is működhet. Az ingatlan mellett található a község rendezvény udvara is.
AMENNYIBEN FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT KÉREM HÍVJON NÉZZÜK MEG AZ INGATLANT…MINDENKÉPPEN MEGÉRI GONDOLKODNI RAJTA.
KIS RÁFORDÍTÁSSAL FANTASZTIKUS NYARALÓ IS LEHET!! ÉPÜLETSZERKEZETI MEGOLDÁSA MIATT AKÁR MINDEN BELSŐFAL BONTHATÓ.
helyiséglista:
bolthelyiség: 55,67nm
presszó helyiség: 24,47nm
wc: 4,04nm
wc: 2,29nm
kazánház: 9,37nm
raktár: 7,80nm
terasz: 42,98nm
tároló könnyű szerkezettel: 54 nm


Elhelyezkedés

Korlát


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6446863


+36 70

Ingatlannet kód: NET6446863

Az üzlethelyiségről 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m². Az üzlethelyiség ára 14,99 millió Ft, négyzetméter ára 157 789 Ft. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6446863. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Korlát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.