star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Lovászpatona

  • 12 m²

    alapterület

Vételár:

4,5 millió Ft

Eladó üzleti Lovászpatona

  • 12 m² alapterület

  • Eladó üzleti Lovászpatona

  • 12m²


Ár:

4 500 000 Ft

Építés éve
1978
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség!
Lovászpatona központi részén, eladó egy régebben fodrászüzletnek használt 12,5 nm-es épület és a hozzátartozó udvar összesen 626 nm-es területen. A telek és az üzlet szolgáltató egységek mellett foglal helyet, a központban, kiváló lehetőséget kínálva egy új vállalkozás indítására, az épületet felújítva vagy/és bővítve, megőrizve a funkcióját, vagy más tevékenységi formát választva.Az épület téglából készült 1978-ban, jó beton alappal és jó állapotban levő tetőszerkezettel, pala fedéssel. Egy 12,5 nm-es helyiségből áll, ahová a víz, villany be van vezetve. Fűtését fatüzelésű kályhával oldották meg. Szennyvíz hálózat nincs a községben, de tervezés alatt van. Az udvar folyamatos gondozás alatt van. Utcafrontján parkolási lehetőség van 4-5 gépkocsinak.A telek a Lovászpatonai rendezési terv szerint Lf-2 besorolású területen fekszik, ami azt jelenti hogy oldalhatárra, 25% beépítési aránnyal 4,5 m magas építmény épülhet.
Nézzük meg együtt ezt az ígéretes ingatlant, akár hétvégén is.

Referencia szám: UZ037084-IN


Elhelyezkedés

Lovászpatona


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6548100


+36 30

Ingatlannet kód: NET6548100

Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 12 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. Az üzlethelyiség ára 4,5 millió Ft, négyzetméter ára 375 000 Ft. Az ingatlant Diószegi Sándor referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6548100. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lovászpatona ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.