star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Ludányhalászi

  • 90 m²

    alapterület

Vételár:

11,99 millió Ft

Eladó üzleti Ludányhalászi

  • 90 m² alapterület

  • Eladó üzleti Ludányhalászi

  • 90m²


Ár:

11 990 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Nógrád megyében, Magyarország egyik leghosszabb falujában, Ludányhalásziban ELADÓ!

Egy 90 m2 es vegyes falazatú sátortetös cserépfedéses üzlethelyiség, amely ezidáig jól prosperáló élelmiszer kisboltként működött. Akár üzletként is tovább vihető, vagy megfelelő ráfordítás esetén, újra családi házzá alakítható.
Az ingatlan egy 642 m2 –es telek területen helyezkedik el, amelyen egy kisebb vendég ház van, akár falusi turizmus céljára is alkalmas lehet. A fő épület alatt helyezkedik el egy kb 10 m2-es száraz pince, amely teljes belmagasságú, ezért boros pincének, vagy élelmiszer tárolására is alkalmas. Ludányhalászi közvetlen közelében, folyik egyik határfolyónk az Ipoly és itt található egy üdülő területként használt 35 ha-os horgásztó is. Mind két hely közkedvelt a kirándulók és a horgászat szerelmesei számára is. Az egészségügyi,kulturális, és szociális létesítmények a település központjában találhatóak.
Tömegközelkedés szempontjából átlagosnak mondható, parkolási lehetőség udvaron biztosított.

A csendes környezetének köszönhetően, kifejezetten ajánlom azoknak, akik a nagyváros zaját megunva vidéken szeretnék saját elképzeléseik szerint kialakítani új otthonukat. A folyó és a tó közelsége miatt akár saját vállalkozásként is működtethető, horgászati turizmusra kifejezetten alkalmas. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 354906


Elhelyezkedés

Ludányhalászi, Központhoz közeli


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6562238


+36 20

Ingatlannet kód: NET6562238

Az üzlethelyiségről 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. Az üzlethelyiség ára 11,99 millió Ft, négyzetméter ára 133 222 Ft. Az ingatlant Kutas József referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562238. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ludányhalászi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.