star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nagykáta, Központ

  • 73 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

45 millió Ft

Eladó üzleti Nagykáta, Központ

  • 73 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó üzleti Nagykáta, Központ

  • 73m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
2008
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Az ingatlan környezetének jellemzése:
A város főutcájába torkolló Ady Endre út és a Dózsa György út találkozásánál fekvő kereskedelmi ingatlan, kimondottan forgalmas utcarészen, jól megközelíthető, saját parkolóval rendelkező, frekventált központi környezetben helyezkedik el. Száz méteren belüli vonzáskörzetében MOL benzinkút, Rossmann, Penny áruház, pénzintézetek és több kereskedelmi üzlet található, így a város lüktető magjának szerves részét képzi.
Az ingatlan jellemzése:
Az üzlethelyiség egy új építésű társasház földszinti üzletsorában elhelyezkedő ingatlan, mely 73 m2 hasznos alapterületű, kettő önálló utcafronti és kettő önálló hátsó, zárt udvari bejáraton át megközelíthető egység, mely igény és kialakítás függvényében kereskedelmi üzlet, mini üzem vagy iroda funkciókat tölthet be. A térkővel burkolt járda a gyalogos és kerékpárforgalom fogadására alkalmas, továbbá az út menti ingyenesen használható parkolósáv a gépkocsival érkező ügyfelek parkolását teszi kényelmessé.
Az új építésű társasház teljes egységének csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített, hőszigeteléssel ellátott tégla falazat, szintenként vasbeton födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel.
Az üzlethelyiség külső nyílászárói fém tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Fűtése és meleg víz ellátása házközponti gázkazánról biztosított, hőmennyiség mérővel, radiátor fűtőtestekkel; önálló víz és elektromos áram bekötéssel, 3x60A hálózati teljesítménnyel, tűzvédelemmel, teljes áramtalanítást biztosító főkapcsolóval, riasztó rendszerrel rendelkezik.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 73 m2 hasznos alapterületű üzlethelyiség utcafronti része egy 30 m2-es és egy 20 m2 alapterületű egységekre osztott. Mindkét helyiség közvetlen utcafronti üvegportálokkal és bejárattal rendelkezik. A 30 m2 alapterületű egység mögött 13 m2 alapterületen szociális helyiségek találhatók, mely jelenlegi kialakítás szerint egy wc-t és egy öltözőt takar. A 20 m2 alapterületű egység mögött pedig egy 10 m2 alapterületű raktárhelyiség került kialakításra, hátsó feltöltési útvonallal.
Az ingatlan finanszírozása:
Az üzlethelyiség megvásárlásához, 50% önerő megléte mellett, kedvező kamatozású, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott vállalkozói hitelt tudunk biztosítani. Lombard hitel esetén akár a vételár 100%-ban is finanszírozható. A lombardhitel egy zálogjogon alapuló hitelfajta. Ez azt jelenti, hogy megfelelő biztosíték ellenében, jellemzően meglévő bankbetét, vagy értékpapír állomány fedezete mellett nyújt kölcsönt a bank. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.


Elhelyezkedés

Nagykáta, Központ


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6476584


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


25 900 000 Ft

Nagykáta

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 54m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6476584

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Nagykáta, központi üzlethelyiség 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Az üzlethelyiség ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 616 438 Ft, ami a nagykátai átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6476584. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta, Központ ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.