star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Rétság

  • 64 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 64 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó üzleti Rétság

  • 64 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 64 m² telek

  • Eladó üzleti Rétság

  • 64m²


Ár:

29 900 000 Ft

Építés éve
1980
Ingatlan állapota
felújított

A beltér:

Rétság központjában 64 m2-es üzlet eladó
Rétságon, frekventált helyen, a mindenki által ismert nagyparkolóban eladó egy jó állapotú, 3 szintes üzlethelyiség. Az épület 1980-as években épült beton alapra, téglából, cserép fedéssel. Szerkezetileg kiváló állapotban van, mellette több üzlet és vállalkozás is üzemel. A közművek közül a gáz, villany, víz és csatorna is be van vezetve saját mérőórával. Az alsó szinten tágas, világos eladótér, pult és vizes helyiség lett kialakítva és innen vezet a lépcső a tetőtérbe. Hátsó bejárata az áru bepakolását segíti, oldalsó bejárata közös használatú kerthelyiségre nyílik. Teljesen alápincézett, az áru mozgatását lift segíti. A tetőtérben egy tágas világos helyiség, férfi-női és személyzeti mosdók helyezkednek el. Nagyszerű kilátás nyílik a főtérre. Fűtése gázkonvektorokkal és klímaberendezéssel megoldható. Korábban presszó, virágbolt és zöldséges üzemelt benne. Az üzlet bejárata szépen kialakított teraszról nyílik.
Ha a 2-es főúton közelítjük meg Budapest felől Nógrád megyét, Szendehely után az első jelentősebb település Rétság városa. A fővároshoz való közelsége ideális környezetet biztosít ahhoz, hogy az egykori járási székhely új reneszánszát élve, a térség jelentős ipari központjává válhasson amellett, hogy egészségügyi, kulturális intézményei, közigazgatási szerepe, kereskedelmi egységei révén központi szerepkörét tekintve a korábbiakhoz képest is megerősödött. Kellemes, élhető kisváros a Börzsöny és Cserhát hegységek határán. Infrastruktúrája fejlett, minden megtalálható, amire a hétköznapi életben szükség van. A közeli városokba való ingázás sem ütközik akadályokba a jó tömegközlekedésnek köszönhetően. Vác 23 km-re, Budapest 63 km-re, Balassagyarmat 25 km-re fekszik.
Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
+ szolgáltatásunk: Ingyenes ajánlatküldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával

Köszönjük, hogy minket választ!


Elhelyezkedés

Rétság


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6641494


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6641494

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó rétsági üzlethelyiség 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m², míg a hozzá tartozó teleké 64 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Az üzlethelyiség ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 467 188 Ft. Az ingatlant Roza Ildikó referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641494. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rétság ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.