star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Siófok

  • 380 m²

    alapterület
  • 714 m²

    telek

Vételár:

849 millió Ft

Eladó üzleti Siófok

  • 380 m² alapterület
  • 714 m² telek

  • Eladó üzleti Siófok

  • 380m²


Ár:

849 000 000 Ft

Építés éve
1970
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

A balatoni City Cartel Ingatalniroda eladásra kínál Siófok Aranypart városrészének szívében egy bejáratott vendégkörrel rendelkező vendéglátó egységet, szálláshellyel.

 

Az ingatlan egy 714 m2-es nagyságú telken fekszik, rajta az épület hasznos alapterülete 380 m2, mely összesen 3 emeleten oszlik el.

 

Az ingatlan földszintjén étterem, kávézó és cukrászda működött a nyári hónapokban, ezen kívül egy komplett, legkorszerűbb gépekkel felszerelt fagylaltműhely is helyet kapott. Ez a része az ingatlannak a mai modern stílusnak megfelelően felújított, mind a gépészetet, elektromos hálózatot, mind a burkolatokat magában foglalva, így a hely hangulata vidám, mégis nyugodt és pihentető.

 

A beltéri vendéglátó egység területe 60 m2, az üvegburkolattal ellátott fedett terasz területe 40 m2, a vendéglátásra fenntartott udvarrész területe további 60 m2, így a vendégek kényelmesen elférnek, miközben gyönyörködhetnek a Balaton látványában.

 

A szálláshely szolgáltatáshoz rendelkezésre áll 7 szoba és 2 családi apartman, melyek a nyári hónapokban teltházzal üzemelnek, ezek a szobák szintén felújítottak. Az udvaron, az épület mögött mind a 9 egységhez tartozik egy-egy parkolóhely.

 

Az udvaron több tárolót is kialakítottak, ezen kívül az épület mögött építettek egy külön fagyasztókamrát is, ahol az étterem és cukrászda alapanyagait kényelmesen tárolhatóak.

 

Az ingatlan vételárában minden gép, berendezés, bútor és minden vendéglátáshoz szükséges eszköz benne van.

 

Ez az ingatlan a saját és a környék adottságait figyelembe véve értéktartó befektetést jelentenek új tulajdonosának, melyet üzemeltetve folyamatos és biztos bevételre tehet szert. 

 

További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Panorámás.


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6477961


+36 20

Ingatlannet kód: NET6477961


A vendéglátói ingatlanról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 380 m², míg a hozzá tartozó teleké 714 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A vendéglátói ára 849 millió Ft, négyzetméter ára 2 234 211 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 57%-kal magasabb. Az ingatlant Bohács Orsolya referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6477961. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.