star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Siófok

  • 500 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

115 millió Ft

Eladó üzleti Siófok

  • 500 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó üzleti Siófok

  • 500m²


Ár:

115 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Siófokon városközpontban eladó eladó egy számtalan lehetőséget rejtő ingatlan.Az 1655 nm- es telken 2 fő épület helyezkedik el. Az egyik része vendéglátó egységként funkcionált, aminek részei: vendégtér, nagyüzemi konyha, több tároló, raktár, előkészítő helyiségek, vizesblokkok, külön bejáratról közelíthetjük meg az egykori irodaépületet, illetve a műhelyt.A telek másik felén egy lakóház kapott helyet, melynek részei: fedett terasz, előtér, konyha, kamra, fürdőszoba, nappali és két hálószoba, továbbá tartozik hozzá egy kazánház és egy garázs is.Az épületek renoválást igényelnek, átalakítása, kialakítása az új tulajdonos fantáziájára bízott. Befektetők, kivitelezők számára, de bármilyen kereskedelmi tevékenység folytatására ideális lehet.Siófok központja 300m-re a Balaton part 800m távolságra helyezkedik el.További részletekkel és az ingatlan megtekintésével kapcsolatban keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556937


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556937

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó siófoki üzlethelyiség 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 500 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Az üzlethelyiség ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 230 000 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 76%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gottfried Marianna referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6556937. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.