star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szeleste

  • 2 260 m²

    alapterület
  • 68 919 m²

    telek

Vételár:

1 300 millió Ft

Eladó üzleti Szeleste

  • 2 260 m² alapterület
  • 68 919 m² telek

  • Eladó üzleti Szeleste

  • 2 260m²


Ár:

1 300 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Magyarország kiváló minőségű vizével rendelkező fürdőjét kínálom megvételre. A gyógyfürdő az ismert szelestei arborétum közvetlen szomszédságában található. A fürdő kialakítása során a tulajdonosok nagy hangsúlyt fektetettek az időtálló, minőségi anyagok használatára, illetve olyan műszaki rendszert alakítottak ki, amely innovatív módon járul hozzá a a hatékony energiafelhasználáshoz, csökkentve ezzel a fürdő működtetésének költségeit. A medencetér szerkezetének kialakítása során rozsdamentes acélt használtak, így biztosítva a hosszútávú értékállóságot. A fürdő összesen közel 10 000 m2-en helyezkedik el. Területén több típusú medence található, megközelítőleg 1000 m2 vízfelülettel. Belső gyógyvizes medence, jakuzzi nyakmasszázzsal, egy óriási külső strandmedence, beltéri gyógyvizes ülőkádak, súlyfürdő. A fürdő területén található egy termálkút, amely 42 fokos vizet biztosít, illetve egy hideg vizes kút. A két kút szolgálja ki a fürdő igényeit. Vízminőségük és a kinyerhető víz mennyisége kiegyensúlyozott. A fürdő kiépített rendszerrel kapcsolódik Magyarország egyik legjobb minőségű gyógyvizével rendelkező kútjához. A gyógyvíz 1260 m mélységből tör fel, reumatikus, szív- és érrendszeri megbetegedések, bőrbetegségek, valamint nőgyógyászati problémák kezelésére ajánlott, ellenjavallata nincs.
A vételár magában foglal a fürdő közvetlen környezetében elterülő további közel 60 000 m2-nyi , művelési ág alól kivett, belterületi beépítetlen területet. A jelenlegi tulajdonos erre a területre egy 140 szobás gyógyszálló kialakítását tervezte, így a közüzemi fejlesztési hozzájárulások befizetésre kerültek. A lehetőség az Ön kezébe van! Kérésre szívesen tájékoztatom a kutak vizsgálati adatainak, illetve egyéb műszaki kérdéseknek a vonatkozásában! Az ingatlan hirdetési ára a nettó összeget tartalmazza. Keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Szeleste, Arany János utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6497892


Társ Ingatlaniroda

Társ Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6497892

Társ Ingatlaniroda

Társ Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
A vendéglátói ingatlanról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 68 919 m². A vendéglátói ára 1 300 millió Ft, négyzetméter ára 575 221 Ft. Az ingatlant Kiss-Trnka Zsuzsanna referens a Társ Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6497892. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeleste ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.