star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szolnok, Belváros

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

45 millió Ft

Eladó üzleti Szolnok, Belváros

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó üzleti Szolnok, Belváros

  • 64m²


Ár:

45 000 000 Ft

Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A szolnoki Casanetwork ingatlaniroda megvételre kínál Szolnok belvárosában egy eladó üzletet a Kápolna úton, az Aranykapu üzletházban!VÁLLALKOZÓKNAK! BEFEKTETŐKNEK!az eladó üzlet jellemzői:-  2003-ban épült téglából a Kápolna utcában-  64 m2 nagyságú, utcára nagy üvegfelületekkel-  földszinti elhelyezkedésű, K/Ny -i fekvésű-  jelenlegi egy légterű utcai bejáratú 36.5 m2-es nagyobb üzlettérrel-  bentebb egy 12 m2-es két bejáratú helyiséggel -  található benne mini konyha, zuhanyzó és kettő WC, illetve még egy kisebb helyiség-  járólap borítású mindenütt, mely alatt padlófűtés található-  a hőmérséklet szinten tartására egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll-  380 V bevezetve-  közös költség: 7.000.- Ft/hó-  az üzlet mögött egy autónak - saját tulajdonú parkolóhely van-  az üzlet előtt egy utcai terasz található-  jelenleg bérlő tartózkodik benne, aki ha befektetésnek veszik meg akkor maradna isTöbbféle célra hasznosítható!  ajánlom VÁLLALKOZÓKNAK? BEFEKTETŐKNEK!Akár még edző,- vagy fitness teremnek is jó lehet!Amennyiben a 155805458-as számú eladó szolnoki belvárosi eladó üzlet, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Fürdőszoba
1.8m²
Konyha
3.9m²
Wc
1.5m²
Wc
1m²
Közlekedő
1.5m²
Közlekedő
1.5m²
Szoba
12m²
Szoba
36.5m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6598953


+36 20

Ingatlannet kód: NET6598953


Az általad megtekintett eladó Szolnok, belvárosi üzlethelyiség 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az üzlethelyiség ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 703 125 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 45%-kal magasabb. Az ingatlant Barnáné Piroska referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598953. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.