star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Szolnok

  • 93 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó üzleti Szolnok

  • 93 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó üzleti Szolnok

  • 93m²


Ár:

37 900 000 Ft

Építés éve
1962
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

A szolnoki Casanetwork ingatlaniroda, megvételre kínál Szolnokon, a Tallinn városrész szélén egy üzlethelyiséget!Az eladó üzlethelyiség jellemzői:-  egy ház felújítása során került kialakításra, mely a 60-as évek elején épült téglából-  2020-ban teljes körű felújítás folyamán alakították ki a méreteit- a felújítás mindenre kiterjedő volt, (villany, víz- és gázvezeték, csatornahálózat, padozat és a ház külső része is, - vakolat és tetőszerkezet9-  93 m2 a két helyiségből álló üzlet, - hátsó részében közlekedő, melyből a mosdóba illetve a 47.47 m2- es pincébe juthatunk-  mind az üzlettér, mind a pince és a többi helyiség is járólappal fedett-  fűtése gázkonvektorral van megoldva-  az üzlet utcafronti bejáratú-  főút mellett található-  raktárnak, bemutató teremnek, üzletnek de akár irodának is alkalmas lehet!-  belmagassága 3 méternél kicsit nagyobb-  a környék rendezett, fejlődő, családi házas övezet-  amennyiben lakna is a vállalkozása mellett,  akkor ajánlom figyelmébe a mellette lévő nagy lakást, mely szintén eladó a készletünkben!Amennyiben a 155805248-as számú eladó szolnoki üzlet, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Fürdőszoba
6.51m²
Közlekedő
14.47m²

Elhelyezkedés

Szolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6544640


+36 20

Ingatlannet kód: NET6544640


Az általad megtekintett eladó szolnoki üzlethelyiség 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m². További jellemzői: az építés éve 1962, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Az üzlethelyiség ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 407 527 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Barnáné Piroska referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6544640. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.