star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Tapolca

  • 1 706 m²

    alapterület

Vételár:

145 millió Ft

Eladó üzleti Tapolca

  • 1 706 m² alapterület

  • Eladó üzleti Tapolca

  • 1 706m²


Ár:

145 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Balaton, Balaton-felvidéki régió egyik központjában, Tapolcán 1706 m2 területű BOROSPINCE, raktár vagy vendéglátóhely részére üzleti ingatlan eladó.

Badacsony - Szigliget - Tapolcai-medence közepén fekvő, Tapolca, turisztikailag kiemelkedő lehetőségekkel rendelkező belvárosában pár perc sétára a Malom-tótól és a tavasbarlangtól, történelmi - közel 200 éves múlttal rendelkező Lessner-pince borászatának 1706 m2-es borospincéje eladó.

A badacsonyi régió egyik legnagyobb egységes összterületű borospincéje az 1800-as évektől folyamatosan épült és bővült a belváros alatt. A nyolc ágból álló labirintus 17.000 hektoliter bor tárolására alkalmas.

Beállt, tartós klímával, nagy terekkel rendelkező komplexum, amely felújítást, modernizálást követően továbbra is hasznosítható bortárolásra, illetve a belvárosi és Balaton közeli fekvésének köszönhetően vendéglátásra, bórkóstolók és ehhez kapcsolódó tájjellegű gasztronómiai bemutatókra, kereskedelmi tevékenységre, szórakoztató helynek.

A pincészet a maga korában Tapolca egyik nevezetességének, idegenforgalmi látványosságának bizonyult, akár hazai, akár külföldi delegációk érkeztek a városba két dolgot biztosan megmutattak nekik az egyik a Tavasbarlang a másik pedig a Lessner-pince volt.


Elhelyezkedés

Tapolca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6440484


Laguna Prime Real Estate Kft.

Laguna Prime Real Estate Kft.

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6440484

Laguna Prime Real Estate Kft.

Laguna Prime Real Estate Kft.

Az iroda további hirdetései

A vendéglátói ingatlanról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 706 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A vendéglátói ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 84 994 Ft. Az ingatlant Tamás Mónika referens a Laguna Prime Real Estate Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6440484. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tapolca ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.