star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Tass

  • 130 m²

    alapterület

Vételár:

80 millió Ft

Eladó üzleti Tass

  • 130 m² alapterület

  • Eladó üzleti Tass

  • 130m²


Ár:

80 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2013

Az ingatlanról:

Vállalkozó kedvűeknek ajánljuk jó szívvel a Tasson, főútvonal mellett, a temető közelében található, bevezetett, jelenleg virágüzletként működő ingatlant.

A téglából épült, 130 m² alapterületű üzlet 2018-ban 10 cm-es szigetelést valamint új színt kapott. A tető Lindab lemezzel borított, a műanyag nyílászárók korszerűek.

A virágbolt két eladótérből, valamint egy előkészítő részből, hűtőkamrából és szociális helyiségekből áll. A belső terek járólappal burkoltak. Az épület több kamerával és riasztóval felszerelt.

A fűtés kondenzációs kazánnal történik, télen a padlófűtés, nyáron az inverteres klímák biztosítják a kellemes hőérzetet.

Az 1000 m²-es telek szépen gondozott, rendszeresen karbantartott, részben térkövezett.

Parkolási lehetőség az üzlet előtt kialakított 6 autó részére biztosított ingyenes parkolóban.

Az ingatlanhoz tartozik még egy, a telken belül található sátras árusító hely is.

A berendezés és a meglévő árukészlet megegyezés tárgyát képezi.

Ha valaki nem virágboltként szeretné működtetni az üzlethelyiséget, úgy az elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas bemutatóteremnek, telephelynek vagy akár vendéglátóipari-egységnek is!

Személyes megtekintésért és további információért hívjon bizalommal hétvégén is!


Elhelyezkedés

Tass, Forgalmas főútvonalon


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6429389


+36 30

Ingatlannet kód: NET6429389

Az üzlethelyiségről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m². További jellemzői: az építés éve 2013. Az üzlethelyiség ára 80 millió Ft, négyzetméter ára 615 385 Ft. Az ingatlant Izsák Kati referens az Erdei Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6429389. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tass ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.