star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Tata

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

54 millió Ft

Eladó üzleti Tata

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó üzleti Tata

  • 80m²


Ár:

54 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Vegyen üzlethelyiséget a megújult Rákóczi utcában az Óváros központjában!!!
Gyorsan megtérülő befektetési lehetőséget kínálunk ezzel az utcafronti üzlethelységgel, mely Tata egyik legszebb és legrégebbi részén található,amit napjainkban mindenki örömére,ismét kezdenek felismerni,és elismerni.
Itt a Kossuth tér szívében eladó egy utcafronti kirakattal rendelkező üzlet-helység. Az ingatlan 80nm-es, így rengeteg tevékenység megvalósításra alkalmas lehet. Elhelyezkedése nagyon jó, hatalmas üvegportáljai pedig folyamatosan hívogatják az arra járókat.
A központi fekvésének köszönhetően kevés befektetéssel könnyen átalakítható más jellegű vállalkozás számára is. Kiválóan alkalmas bemutatóteremnek, üzletnek, irodának, szépségszalonnak is egyaránt.
Az üzlet több elkülönített egységből áll. A jelenleg eladó térként funkcionáló helység 30nm-en fogadhatja a vásárlókat. Ezentúl pedig van még egy 25nm-es előkészítő helyiség egy 4 nm-es hűtőkamrával, egy kisebb iroda egy öltöző és egy öltöző is.
Fűtése elektromos fűtés ,mennyezeti fűtő panelos hő leadással.
Az ingatlan belső helységei némileg felújítandóak ,azonban a befektetett energia és költség hamar meg fog térülni a leendő új tulajdonosnak.
Az üzlethelyiség egy osztatlan közös udvar utcafronti ingatlana.

Jöjjön ,nézze meg és hozza létre itt a jövőbeli vállalkozását!
Az ingatlan előre egyeztetett tekinthető meg.
Szabó Szilvia
06 70 367 76 36


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648611


+36 70

Ingatlannet kód: NET6648611


Az általad megtekintett eladó tatai üzlethelyiség 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. Az üzlethelyiség ára 54 millió Ft, négyzetméter ára 675 000 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648611. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.