star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Tereske

  • 122 m²

    alapterület
  • 139 m²

    telek

Vételár:

23 millió Ft

Eladó üzleti Tereske

  • 122 m² alapterület
  • 139 m² telek

  • Eladó üzleti Tereske

  • 122m²


Ár:

23 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1971
Ingatlan állapota
felújított

A beltér:

Tereske központjában 122 m2-es hasznos alapterületű bejáratott presszó eladó!
Az épület 1970-es években épült beton alapra, téglából, cserép fedéssel. Szerkezetileg kiváló állapotban van, mellette vegyesbolt és dohánybolt üzemel. A belső tereket a jelenlegi tulajdonosok felújították. A hatalmas, 72 m2-es vendégtéren kívül kialakításra került benne külön férfi és női mosdó mozgásérzékelő világítással új szerelvényekkel, konyha, előkészítő (az előírásoknak megfelelően) és nagy méretű raktárak, valamint az udvarról megközelíthető személyzeti mosdó. Fűtése gázcirkóval és cserépkályhával is megoldható. Az épületbe klímaberendezés és kamerarendszer is felszerelésre került.
A falu folyamatosan fejlődik, nemrégiben kapott új útburkolatot, óvoda, iskola, polgármesteri hivatal, posta, orvosi rendelő működik a településen.
Tereske a Börzsöny és a Cserhát hegység találkozásánál, közvetlenül a 22-es főút mellett elhelyezkedő bájos Árpád-kori település, erről tanúskodik az altemplommal és eredeti freskókkal rendelkező román kori templom is. Az épülő M2 autópálya nyomvonala a tervek szerint érinteni fogja, így még könnyebben megközelíthető lesz Budapest és Szlovákia irányából is. Közlekedése jelenleg is jó, Rétságtól 6 km-re, Balassagyarmattól 20 km-re, Budapesttől 70 km-re helyezkedik el, a fővárosba óránként induló buszjáratokkal is el lehet jutni. A falu határában gyönyörű horgásztó van, a környék bővelkedik látnivalókban, műemlékekben, gyönyörű kirándulóhelyekben. A Bánki tó pár perces autóúttal elérhető.
Ha felkeltette kíváncsiságát ez az igazán különleges ingatlan és szeretné megtekinteni, előzetes egyeztetés után megteheti.
Várom megtisztelő megkeresését!
Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
+ szolgáltatásunk: Ingyenes ajánlatküldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával


Elhelyezkedés

Tereske


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642551


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642551

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az üzlethelyiségről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m², míg a hozzá tartozó teleké 139 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az üzlethelyiség ára 23 millió Ft, négyzetméter ára 188 525 Ft. Az ingatlant Roza Ildikó referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642551. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tereske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.