star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Újlengyel

  • 746 m²

    alapterület

Vételár:

249 millió Ft

Eladó üzleti Újlengyel

  • 746 m² alapterület

  • Eladó üzleti Újlengyel

  • 746m²


Ár:

249 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Hamisítatlan retro hangulatú vendéglő és szórakozóhely 30 percre Budapesttől!Kitűnő helyen, Újlengyel szélén az M5-ös autópályától néhány kilométerre fekszik ez a különleges hangulatú vendéglátóegység.A saroktelken elhelyezkedő ingatlan egyik oldalán árnyékos terasz fut végig, melyről a világos étterembe lépünk be, illetve ezen a szinten található egy hatalmas különterem is, ami fénykorában esküvők, rendezvények színhelye volt. Az alagsorban egy bárpult, egy kisebb színpad és egy nagy tánctér kapott helyet, ahol korábban discot, vadászbálokat, táncos rendezvényeket tartottak, valamint országosan ismert zenészek is felléptek. Számos raktárhelyiség és egy hűtőkamra biztosítja a vendéglátáshoz szükséges alapanyagok, kellékek megfelelő tárolását.A belső udvarról nyílik egy szépen felújított szoba, valamint itt található egy – a közelmúltban újra rakott - kemence is.Jelenleg parkolás az utcán lehetséges, de a hátsó udvar mérete megengedi egy belső, zárt parkoló kialakítását is.A több irányból is könnyen megközelíthető ingatlannál minden adott, hogy újra élet költözzön a falai közé és egyedi, színvonalas kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget biztosítson az agglomerációban élőknek illetve a város zajából kiszakadni kívánó budapestieknek.Az épület mérete, elrendezése és elhelyezkedése lehetővé teszi az ingatlan más célra történő átalakítását is. A vendéglő és a bár megtartásával szálláshely is kialakítható, vagy akár munkásszállóvá is alakítható az egész épület. A lehetőségeknek itt valóban csak a fantázia szab határt.


Elhelyezkedés

Újlengyel, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6530062


+36 30

Ingatlannet kód: NET6530062

A vendéglátói ingatlanról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 746 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A vendéglátói ára 249 millió Ft, négyzetméter ára 333 780 Ft. Az ingatlant Görög-Bodon Ottilia referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6530062. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Újlengyel ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.