star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Versend

  • 156 m²

    alapterület
  • 973 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó üzleti Versend

  • 156 m² alapterület
  • 973 m² telek

  • Eladó üzleti Versend

  • 156m²


Ár:

24 900 000 Ft

Építés éve
1930
Ingatlan állapota
felújított

A beltér:

Versenden vendéglátóhely a hozzá tartozó két üzlethelyiséggel eladó.

A telken egy komplex szolgáltató egység került kialakításra. Az épületben söröző, kisbolt, dohánybolt, iroda, konyha, raktár, mosdó, előtér található. A dohánybolt jelenleg is működik, a söröző és a kisbolt működése szünetel.

A fűtést gázkonvektorok, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A nyílászárók hőszigeteltek, az ablakok zsalugáteresek. A kisbolt és a söröző légkondicionált. A parkolási lehetőség az udvaron megoldott, pince, raktár tartozik hozzá.

Az épületben minden működőképes, bármikor megnyitható, berendezéssel együtt eladó.

Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre!


Elhelyezkedés

Versend, Kossuth utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6463252


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6463252

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
A vendéglátói ingatlanról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 156 m², míg a hozzá tartozó teleké 973 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A vendéglátói ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 159 615 Ft. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6463252. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Versend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.