star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, VII. kerület

  • 50 m²

    alapterület

Vételár:

35 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, VII. kerület

  • 50 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, VII. kerület

  • 50m²


Ár:

35 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!
SZUPER HELYEN, SZUPER ÁRON ÜZLETHELYISÉG ELADÓ!

Garay üzletház szomszédságában, eladó egy 50 nm- es, 4 méter belmagassággal és 30 nm galériával rendelkező üzlethelység.

Az ingatlan bármilyen tevékenység folytatására alkalmas, remek lehetőséget kínál akár ügyvédi, vagy más irodának, esetleg szervíz, varroda, virágbolt, egészségcentrum vagy akár kozmetika, fodrászat üzemeltetésére is.

Az üzlethelység az elmúlt évtizedben ruhanagykerként működött, jelenleg is ki van adva, akár bérlővel együtt megvásárolható.
Minden egyedi mérőórás. Közös költség 11 000 Ft.

A közelben Aréna Pláza, Garay bevásárlóközpont.

Hívjon bizalommal. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 313127


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Garay tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET5911155


Az üzlethelyiségről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 700 000 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Béres Tünde referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5911155. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.