star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, XIV. kerület

  • 77 m²

    alapterület

Vételár:

44,5 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, XIV. kerület

  • 77 m² alapterület

  • Eladó üzleti Budapest, XIV. kerület

  • 77m²


Ár:

44 500 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Eladó 77 m2-es üzlethelyiség nyugodt, mégis frekventált helyen a Bosnyák tér mellett.
AZ ÜZLET: Az üzlet bejárata közvetlenül a Fűrész utcáról nyílik, két lépcsőfok vezet lefelé a 77 m2-es tágas üzlettérbe. Az utcafronton elhelyezkedő három ablak lehetővé teszi a maximális láthatóságot és a természetes fény bejutását. A fogadótér egyben közlekedő is, tágas, 16 m2-es központi helyiség. Az itt kialakított első iroda (10 m2) akár portaként vagy ügyfélszolgálatként is funkcionálhat. Balra két egymásba nyíló szoba helyezkedik el (16m2, 12,5 m2), jobbra pár lépcsőfokkal lejjebb pedig a konyha/étkező, ahol akár az értekezletek is megtarthatók. Itt találhatók a szociális helyiségek, beleértve egy zuhanyzót és egy kézmosós mosdót. Az ingatlan jó állapotú, száraz, jól szigetelt, nyílászárói fa ablakok kétrétegű hőszigetelt üveggel ellátva. A bejárati ajtón elektromos beléptető rendszer segíti a bejutást, a biztonsági rácsok és a riasztó az értékekre vigyáznak. Minden helyiség járólappal burkolt. A melegvizet elektromos bojler, a fűtést minden helyiségben radiátorokkal, gázkazán biztosítja. A társasház 6 albetétből áll, 1 autó részére belső udvari beálló tartozik az üzlethez. A jelenleg irodaként működő üzlethelyiség elhelyezkedésének, lokációjának és méretének köszönhetően számos üzleti tevékenységre alkalmas: pl. áruk, berendezések és kellékek tárolására, fitnesz stúdiónak, szépségszalonnak, élelmiszerboltnak, kiskereskedelmi, vagy szabóüzletnek, cipőboltnak, tematikus kávézónak, művészeti kurzusok helyszínének, kézműves klubnak, fotólaboratóriumnak, bemutató teremnek, de több tucat hasonló ötlet megvalósítására is alkalmas.

LOKÁCIÓ:Az üzlet a hamarosan megújuló és a városrész központjává alakuló Bosnyák tér közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Csendes, zöldövezeti környék, jó tömegközlekedéssel és infrastruktúrával. A közlekedés kiváló, 5 perces sétatávra 82, 82A trolibusz megálló, a Nagy Lajos király úton a 3, 62, 62A, 69-es villamos. A belváros és az Örs vezér tér éjjel-nappal könnyen, gyorsan elérhető. Az utcában a parkolás ingyenes. Kényelmes sétatávolságra minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges.
Amennyiben nyugodt, mégis frekventált helyen szeretné megtalálni vállalkozása új főhadiszállását, várom hívását!


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Komócsy utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6614925


+36 20

Ingatlannet kód: NET6614925


Az üzlethelyiségről 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m². Az üzlethelyiség ára 44,5 millió Ft, négyzetméter ára 577 922 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegyesi Judit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614925. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.