star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Budapest, XVI. kerület

  • 2 265 m²

    alapterület
  • 32

    szoba

Vételár:

519,99 millió Ft

Eladó üzleti Budapest, XVI. kerület

  • 2 265 m² alapterület
  • 32 szoba

  • Eladó üzleti Budapest, XVI. kerület

  • 2 265m²


Ár:

519 990 000 Ft

Építés éve
1991
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

BEFEKTETŐKNEK, MUNKÁS SZÁLLÓNAK, PANZIÓNAK, VENDEGLÁTÓ EGYSÉGNEK, HOTELNEK TÖKÉLETES HEÉYSZÍN KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT!Kihagyhatatlan lehetőség, azoknak, akik egy biztos, hosszú távú jövedelmet szeretnének maguknak!Eladó Budapest XVI. kerület frekventált részén ez a 20 éve jól működő, ismert 3 csillagos hotel.A mai napig több rendezvénynek, eseménynek ad otthont. Kedves személyzet, kitűnő vendéglátás ez a sikerének egyik titka. 1080 nm-es összközműves telken két épületből álló, 37 szoba (a szobák fürdőszobával+ két apartman saját konyhával is rendelkezik), tárolókkal, konferencia termekkel, társalgókkal, iroda, szépségipari helyiségekkel, medencével, szaunával, étteremmel eladó ez a többfunkciós két épületes ingatlan. A hotel két fő részből és két lakrészből áll.Az 1080 nm-es területen több épület helyezkedik el, melynek alapterülete összesen 2265nm.Részei:- A (főépület)- B (melléképület)- két külön bejáratú, egymástól külön álló lakás (mely akár apartmanként is kiadható)- két, egyenként 100 fő befogadására képes konferenciaterem- étterem, konyhával- 12x6m (50nm) fűthető, fedett medence, négy fős szauna- az udvaron játszótér (csúszda, homokozó)Ha az új tulajdonos szeretné, ugyanúgy saját lakrészként is használhatja a két külön nyíló lakást. Eddigi sikerének titka, hogy első kézből értesült, minden a hotelt érintő kérdésről és ezáltal tudta folyamatosan, hatékonyan üzemeltetni a hotelt. A hotelben 37 szoba található, mindegyik külön nyíló fürdőszobával, mosdóval. 37 minigarzonként a jelenlegi piacon a legjobb befektetés lehet. Már nem üzemelnek, de helyiségek kialakítva a következő szolgáltatásoknak:-fodrászat-konditerem-szolárium-csarnokJelenleg munkásszálóként is üzemel. Állandó teltsége révén, folyamatos bevételt biztosít a tulajdonosnak, és ezt a szolgáltatást a lakók szívesen igénybe vennék továbbra is.A berendezés megegyezés tárgyát képezi.Az épület fűtéséről és melegvíz ellátásáról nagy teljesítményű melegvíztárolós gázkazán gondoskodik. Átlagosan eddig a 2260 nm.re csupán havi 250.000 Ft átlag volt a fűtés számla.Parkolás az épület mellett kialakított felszíni, térkövezett beállón megoldott, valamint az utcában ingyenesen lehetséges.Elhelyezkedés, lokáció szempontjából kiváló adottságokkal rendelkezik, hiszen az M0-ás, az Örs Vezér tere és a reptér is csupán 20 perc távolságra helyezkedik el gépkocsival.A hotel per- és tehermentes!Az épület adottságainak, elhelyezkedésének köszönhetően alkalmas lehet többféle tevékenységre is. További információkért keressen bizalommal bármikor, akár hétvégén is!

Referencia szám: VL074397


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Csömöri út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626434


+36 70

Ingatlannet kód: NET6626434

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Csömöri út) szálloda 32 szobával rendelkezik (ebből 32 egész szoba és 0 félszoba). A szállodáról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 265 m². További jellemzői: az építés éve 1991, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A szálloda ára 519,99 millió Ft, négyzetméter ára 229 576 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Zsolt referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626434. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.