star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Aba

  • 2 408 m²

    telek

Vételár:

10,5 millió Ft

Eladó földterület Aba

  • 2 408 m² telek

  • Eladó földterület Aba


Ár:

10 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Aba dinamikusan fejlődő részén, városközponttól 1km-re elhelyezkedő, 2408 nm-es, Lf1 besorolású telket.A központhoz nagyon közel helyezkedik el, akár gyalog is minden elérhető. Bolt, posta, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsőde, kormányablak.Buszmegálló 200m.34m utcafronttal rendelkezik, 30%-os oldalhatáros beépíthetőséggel.Az előző tulajdonos megkezdte az építkezést, aminek köszönhetően elkészült egy 150nm beton alap, amit Ön már saját elképzelései alapján valósíthat meg.A telken található még egy könnyűszerkezetes melléképület villanyhálózat kiépítésével, melynek első részében egy garázs kapott helyet, a hátsó rész pedig állattartásra lett kialakítva. Rendelkezésre áll egy 34m mély fúrt kút, iható vízminőséggel.Az ingatlanon a villany, ipari áram, víz, csatorna kiépítése megtörtént, gáz a telek előtt található.Nézze meg és válassza ezt a nyugodt, csendes környezetet új otthonának.Amennyiben felkeltette a hirdetés a figyelmét várom szíves megkeresését, akár hétvégén is.

Referencia szám: TK056053


Elhelyezkedés

Aba, Bem József utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6376574


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6376574

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 408 m². A telek ára 10,5 millió Ft, négyzetméter ára 4 360 Ft, ami az abai átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6376574. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Aba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.