star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Badacsonytomaj

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 138 m²

    telek

Vételár:

90 millió Ft

Eladó ház Badacsonytomaj

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 138 m² telek

  • Eladó ház Badacsonytomaj

  • 150m²


Ár:

90 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5 (3 + 2)

Az ingatlanról:

Badacsonytomaj központi részén családi ház eladó!
Kedvelt utcában eladó egy családi ház nagy telekkel, amely több lehetőséget hordoz magában. 
A lakórész 150 nm, két szinten kialakított szobákkal, ezért nagyobb családnak, vagy két generációs háznak is kiváló választás lehet.
Az alsó szinten nagy nappali, két tágas hálószoba, konyha, fürdő és mosdó található. A felső szinten egy nagy szoba, egy kisebb szoba és egy gardrób került kialakításra, valamint itt is található egy kis fürdő és egy 10 nm-es erkély. Az épület legalsó szintjén a 40 nm garázs és tároló helyezkedik el.
A ház részben felújított.  Az elmúlt években új Tondach tetőcserép került a házra, a villanyvezetékek cseréje megtörtént, valamint új Duval gázkazán biztosítja a meleget. A házban  vegyes tüzelésű kazánnal és egy cserépkályhával kiegészítve került kialalakításra a fűtési rendszer, ezzel más alternatív fűtési megoldásokat kínálva tulajdonosának.
A tágas, 1138 nm-es szép fekvésű telken termő gyümölcsfák, szőlő, konyhakert, kényelmes fedett kerti kiülő egység található, valamint egy fúrt kút.
Egyedi lehetőséget hordoz magában a házhoz tartozó számos épületegység. A műhelynek alkalmas 60 nm-es helyiség akár autószerelőnek, asztalosnak, vagy más üzleti tevékenységhez biztosít tökéletes helyet. A műhely mellett még egy további helyiség található. Központi elhelyezkedéséből és jó megközelíthetőségéből adódóan az itt lakás és üzleti tevékenység egyaránt kitűnő lehetőség!
További információért hívja a Lakáskulcs Ingatlanirodát a megadott telefonszámon!


Elhelyezkedés

Badacsonytomaj


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6422287


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6422287

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó badacsonytomaji családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 138 m². A családi ház ára 90 millió Ft, négyzetméter ára 600 000 Ft, ami a badacsonytomaji átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szaló Judit referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6422287. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Badacsonytomaj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.