star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonboglár

  • 144 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 815 m²

    telek

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó ház Balatonboglár

  • 144 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 815 m² telek

  • Eladó ház Balatonboglár

  • 144m²


Ár:

28 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!!! Eladásra kínálunk a Balaton parttól mintegy 4000 méterre, Balatonboglár szőlőskislaki városrészében egy varázslatos, 1221 négyzetméteres telken, az 1950-es években épült vegyes falazatú, 144 négyzetméter alapterületű, remek lehetőségeket rejtő, felújítandó lakóházat.A családi ház csendes utcában, jó szomszédok között helyezkedik el. A telken ásott kút is található, gazdálkodásra, önellátásra alkalmas. A városrészben az ellátást egy kis áruház biztosítja, orvosi rendelő, kultúrház, panzió, étterem, mind megtalálható. A Dél Balatoni Borút tagjaként borászatok, boros pincék várják a bor kedvelőket. A médiából is ismert Légli fazekasház, vendégház, a híres tök lámpás fesztivál csak néhány helyi nevezetesség. Kiépített kerékpárút vezet a Balaton partra. Kitűnő lehetőség állandó lakhatásra, vendégház kialakítására, nyaralónak kedvező áron. Azonnal birtokba vehető. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Balatonboglár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6414849


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6414849

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonboglári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 144 m², míg a hozzá tartozó teleké 815 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 197 917 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 70%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6414849. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.