star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatongyörök

  • 2 309 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó földterület Balatongyörök

  • 2 309 m² telek

  • Eladó földterület Balatongyörök


Ár:

22 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Balatongyörök-Becehegyen a 71-es főközlekedési út fölött eladásra kínálok egy 2309 m2-es zártkerti ingatlant. A terület panorámás a Balatonra és a Keszthelyi-hegységre. A telek bor és csemegeszőlővel beültetett, folyamatosan művelt, gondozott, tartozik hozzá még egy 30 m2-es pincerész + gyep+ út. Víz, villany a telek előtt az utcában, végig bitumenes útról közelíthető meg! A jelenlegi törvények szerint nem beépíthető, mivel nincs 2700 m2. Azonban aki nagyobb befektetésben gondolkodik, lehetősége van a mögötte lévő - 3700 m2 -földterület megvásárlására is, így akár már két épület is építhető rá. A közelben található golfpálya, éttermek, strandok, kerékpárút, valamint a csodálatos, egyedi panorámát nyújtó Szépkilátó! Balatonedericsen az Afrika Múzeum, a Csodabogyós barlang, Tapolcán a Tavasbarlang, Szigligeten a vár, Badacsonyban a kiváló borok és sétahajózás várja az idelátogató turistákat. A 12 km-re lévő Keszthelyen is számos látnivaló és program közül válogathatunk. Érdemes megtekinteni a Festetics kastélyt, a Balatoni Múzeumot. Hévízen Európa legnagyobb természetes gyógytavában szinte egész évben fürödhetünk, kezeltethetjük magunkat.
További információkért keressen telefonon. Az eladó az árat euróban szeretné megkapni. Az ingatlan ára: 62 ezer euró.

A környékről:

Nyugodt, csendes, romantikus környezet. Panoráma a Balatonra, erdőre. Közel a kerékpárút, golfpálya, a balatonedericsi és balatongyöröki strandok is öt perc alatt elérhetőek autóval.


Elhelyezkedés

Balatongyörök


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5407398


+36 30

Ingatlannet kód: NET5407398

A mezőgazdasági ingatlanról 17 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 309 m². További jellemzői: az építés éve 1950. A mezőgazdasági ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 9 528 Ft, ami a balatongyöröki átlaghoz képest 59%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sáfár Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5407398. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatongyörök ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.