star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonkenese

  • 37 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 008 m²

    telek

Vételár:

28,9 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonkenese

  • 37 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 008 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonkenese

  • 37m²


Ár:

28 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

A balatonkenesei Lido Home eladásra kinál egy faházat Akarattyapusztán!
A házikó egy 1008 m2-es, szántó besorolású telken fekszik. 1990-ben épült, az utóbbi években nagyon ritkán használták, igény szerinti felújitást igényel.
Helyiségek: fedett terasz, két szoba, konyha-étkező, fürdőszoba kialakitására alkalmas helyiség, amely jelenleg tárolóként funkcionál.
A telek termő gyümölcsfákkal, disznövényekkel beültetett. Található itt cseresznye, meggy, barack, szilva, alma. Az ingatlanon 16 m mély fúrt kút áll a rendelkezésünkre.
Közművek közül a környéken és a nyaralóban villany van.
Akarattyapuszta az utóbbi években egyre népszerűbb lett, nagyon sokan töltik itt a nyarat. A strand megközelitése is egyszerűbbé vált, hiszen idén korszerű bicikliút épült.
Ha csendre, zöld környezetre vágyik, ne hagyja ki ezt az ajánlatot!
Az ingatlan kulcsai nálam vannak, keressen bizalommal a megadott telefonszámon!
LIDO HOME - INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!


Elhelyezkedés

Balatonkenese


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6397950


Lido Home Balatonkenese

Lido Home Balatonkenese

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6397950

Lido Home Balatonkenese

Lido Home Balatonkenese

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonkenesei nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 37 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 008 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 28,9 millió Ft, négyzetméter ára 781 081 Ft, ami a balatonkenesei átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Koleszár Ildikó referens a Lido Home Balatonkenese irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6397950. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkenese ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.