star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonlelle

  • 360 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 1 102 m²

    telek

Vételár:

175 millió Ft

Eladó ház Balatonlelle

  • 360 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 1 102 m² telek

  • Eladó ház Balatonlelle

  • 360m²


Ár:

175 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
3
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda kínálatában!
A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda eladásra kínálja Balatonlelle kedvelt, kertvárosias lakóövezetében, a központ -vízközeli elhelyezkedésű, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, 3 szintes, igényes kialakítású és felszereltségű, kiváló állapotú CSALÁDI HÁZAT.
A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda által kínált BALATONLELLEI CSALÁDI HÁZ jellemzői:
- Az ingatlan a 2000-es években, téglából épült, szigetelt, szerkezetileg stabil, belső állapotát tekintve kiváló, folyamatosan karban tartott, a tető Bramac cseréppel fedett.
- A Három szintes, szintenként brutto 120 m2-es alapterületű lakóingatlan alagsor, magasföldszint, tetőtér beépítésű, tavalyi évben a belső helyiségeket kifestették és az épület külseje is új színt kapott.
- A riasztóberendezéssel felszerelt épület egyedi gyártású nyílászárói fából készültek, hőszigetelt üvegezéssel
- Az alagsorban kazánház, tároló helyiség, szoba, fürdőszoba, mosókonyha, közlekedő tér, 30 m2-es garázs ( Hörmann garázskapu, elektromos működésű) találhatók, melyek a házban belső lépcsőházból, illetve az udvarról, külső bejáratról is elérhetők.
- A házban élők komfortérzetét és a folyamatos meleg víz ellátást új, nagy teljesítményű Vaillant gáz -cirkó kazán és melegvíztároló biztosítja, a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtési rendszer, a szobákban radiátoros központi fűtési rendszer került kiépítésre.
- A nappali egyik dísz eleme a Légli kerámiából egyedileg készített cserépkályha, mely fűtés kiegészítésre is szolgálhat.
- A Magasföldszinti rész utcafronti főbejáratról érhető el, előtérből nyílnak a helyiségek: étkező, konyha, nappali szoba található egy térben, a ház Dél-Nyugati részéhez 45 m2-es közvetlen kertkapcsolatos terasz tartozik, mely minden helyiségből elérhető.

- a tágas, világos konyha minőségi beépített gépekkel, körben extra méretű előkészítő pulttal, mély tároló elemekkel felszerelt.
- az egyedi tervezés, a különleges építészeti megoldások a ház különleges hangulatát és komfortos használatát biztosítják. A nagy üvegfelületeknek, és a belső ajtók nélküli, boltíves válaszfalaknak köszönhetően a földszinti élettér "átlátható", tágas, benapozott, pozitív hangulatot sugároz.
- ezen a szinten található még az extra méretű, - ( 15 m2-es )- tágas fürdőszoba, nagyméretű hidromasszázs káddal, egyedi bútorzattal, beépített dupla mosdóval, bidével és toalettel felszerelve, külön zuhanyzós fürdőszoba, toalettel, két szoba, közlekedő folyosó, beépített szekrényekkel.
- Az emeletre belső lépcsőház vezet, itt előtérből nyíló, három önálló apartman került kialakításra: a nagyméretű apartman két szoba, két fürdőszoba, konyha-étkező helyiségekből áll, míg a két kisebb szoba-konyha- fürdőszoba helyiség kiosztású.
- A nappaliban, az étkezőben és a tetőtéri lakosztályokban a felszerelt klímaberendezések biztosítják a kellemes komfortérzetet a nyári hőségben is.
- A családi házhoz 1102 m2-es gondozott telek tartozik, mely részben parkosított, részben füvesített, fedett kiülővel, térmegvilágító lámpákkal, a szomszédoktól körben tujákkal intimen elzárt, utcafront kovácsoltvas kerítéssel, elektromos kapurendszerrel felszerelt.
- a költségmentes locsolást fúrt kútról működő automata öntözőrendszer biztosítja.
- Könnyű megközelíthetőség, kertvárosias, nyugodt környezet, állandó lakhatásra, nyaralónak, fizetővendéglátásra is kitűnő választás lehet!
- Balatonlelle központja pár perces séta távolságra, Vasútállomás, Éttermek, bevásárlási, szórakozási lehetőségek a ház 500 m-es körzetében elérhetők, a lellei Napfény Strand 600 m-re található!
Ajánlom mindazoknak, akik a település központjához közel, a Balaton közelében, mégis nyugodt, rendezett környéken szeretnének minőségi otthonra találni, vagy nagy családosoknak, több generáció együttes életteréül, akár családi nyaralónak!
Kiváló ajánlat befektetőknek, vállalkozóknak, fizető vendéglátóhely kialakítására, a Balaton egyik kedvelt településén, vízközelében!

Amennyiben a LIDO HOME Ingatlaniroda által kínált BALATONLELLEI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ, egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
14m²
Terasz
46m²
Szoba
11m²
Közlekedő
19.54m²
Szoba
20m²
Szoba
15.52m²
Előszoba
2.1m²
étkező
19m²
Szoba
30m²
Szoba
2.5m²
Szoba
11.73m²
Szoba
10.8m²
Konyha
12.5m²
Szoba
5m²
Szoba
11.73m²
Amerikai konyha
35m²
Fürdőszoba
2.4m²
Szoba
10.2m²
Szoba
15.6m²
Konyha
5.67m²
Konyha
10.3m²
Szoba
11.71m²
Fürdőszoba
4.92m²
Fürdőszoba
4.22m²
Szoba
5.22m²
Fürdőszoba
15m²
Fürdőszoba
2.2m²
Fürdőszoba
5.65m²

Elhelyezkedés

Balatonlelle


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6339761


Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6339761

Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonlellei családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 102 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 175 millió Ft, négyzetméter ára 486 111 Ft, ami a balatonlellei átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Várdai Szabina referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6339761. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonlelle ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.