star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonmáriafürdő

  • 220 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 748 m²

    telek

Vételár:

108,21 millió Ft

Eladó ház Balatonmáriafürdő

  • 220 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 748 m² telek

  • Eladó ház Balatonmáriafürdő

  • 220m²


Ár:

108 215 250 Ft

Szobák száma
8
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Batonmáriafürdőn, frekventált helyen, nagyon szépen karbantartott ingatlan német tulajdonostól eladó!

Kiváló lehetőslg azoknak a családoknak, akik több generációval, egy udvarban, de mégis külön szeretnének élni, mert egy szép, nagy, gondozott udvarban két különálló lakás található!
Vagy kiváló befektetés is lehet az ingatlan megvsárlása, mivel az eddigi tulajdonos turisztikailag értékesítette azt, stabil, külföldi vendégkörrel rendelkezik, mely átvehető és tovább fejlesztve megfelelő jövedelmet biztosít!

Az ingatlan ÁR-ÉRTÉK ARÁNYA KIVÁLÓ, komplett felszereléssel, bútorzattal lehet megvásárolni ( a meghirdetett árban benne van).

A ingatlan egy 748 m2-es gondozott, körbekerített, sík telken található. Összesen 220 m2-en ad helyet a két lakásnak, melyben a gázon kívül (gáz az udvarban) az összes közmű bevezetésre került. Az egyik lakás fűtése fatüzelésű kandallóval megoldott, illetve a nappaliban található egy villanykandalló is.
A ház cserép fedéssel rendelkezik, téglából épült, szigetelése az új tulajdonosára vár.

A legközelebbi szabadstrandtól gyalogosan 5 percnyire található, a vasútállomás, az autópálya-lecsatlakozás könnyen elérhető.

Frekventált helyen, de mégis nyugodt, kellemes nyaralóövezetben található az ingatlan, aminek állapotára való tekintettel csak beköltözni kell.

Ebben az árfekvésben ez kiváló lehetőség, ismerje meg Balatonmáriafürdőt és környékét, keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 337085


Elhelyezkedés

Balatonmáriafürdő, Balatonmáriafürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6423975


+36 70

Ingatlannet kód: NET6423975

Az általad megtekintett eladó balatonmáriafürdői (Balatonmáriafürdő) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 748 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 108,21 millió Ft, négyzetméter ára 491 888 Ft, ami a balatonmáriafürdői átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6423975. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonmáriafürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.