star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bozsok

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

59,5 millió Ft

Eladó ház Bozsok

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Bozsok

  • 120m²


Ár:

59 500 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Bozsokon eladásra kínálok egy 2002-ben épült családi házat, amely az 1018 m2 területű osztatlan közös telken eredetileg álló 200 m2-es házrész folytatásaként, egy tetőtér beépítéses toldalék épületként épült.
Az épület a földszinten szélfogó, nappali, étkező, konyha, speiz, zuhanyzó WC található a ház ezen részén. A tetőtérben pedig a következők találhatóak: nappali, hálószoba, fürdő, WC. Az eladás részét képezi ezen kívül a földszinten a teraszról érkezve egy 20 m2-es előtér, amelyben egy akadálymentesített zuhanyzó és mosdó is ki lett alakítva.
Az ingatlan az utcafrontról és egy hátsó csendes utcáról is megközelíthető. Mindkét oldalról udvar veszi körül. A ház nyugodt, csendes környezetben található. Az autó parkolása a hátsó udvarban megoldott.
Fűtését és meleg víz ellátását egy 3 éve felszerelt Saunier Duval gázkazán és 120 L-es víztartály biztosítja. Ezenkívül a nappaliban egy hangulatos kandalló is használható alternatív fűtési lehetőségként.
A ház nyílászárói és padlóburkolatai jó állapotúak, a helyiségek praktikus elrendezésűek. A ház szigetelt, tetőszerkezete és csatornája rendben van.
Falusi CSOK településlistán szerepel Bozsok, így a ház vásárlására, illetve korszerűsítésére is fordítható a falusi csok.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, úgy tekintse meg ezt az osztrák határhoz közeli településen épült hangulatos családi házat.
Ingatlan ára: 59.500.000 Ft
Molnár Krisztina
Fundamenta Ingatlan


Elhelyezkedés

Bozsok, Rákóczi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6461732


HASONLÓ INGATLANOK


99 500 000 Ft

Bozsok

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 232m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6461732

Az általad megtekintett eladó bozsoki (Rákóczi utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 59,5 millió Ft, négyzetméter ára 495 833 Ft, ami a bozsoki átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6461732. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bozsok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.