star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Budapest, II. kerület

  • 240 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 600 m²

    telek

Bérleti díj:

864,42 ezer Ft

Kiadó ház Budapest, II. kerület

  • 240 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 600 m² telek

  • Kiadó ház Budapest, II. kerület

  • 240m²


Ár:

864 424 Ft

Építés éve
2000
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

II. kerület, Széphalom részén, csendes, zöld mellékutcában kiadó egy kiváló belső elosztású, igényes családi ház amely frissen lett felújítva.

Az alsó szinten található a tágas nappali a konyhával, egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy extra szoba, amit a jelenlegi tulajdonosok játszószobának használtak.
A nappaliból hatalmas teraszra lépünk ki, ami a rendezett kertbe vezet. A kert abszolút intim, fákkal körbenőtt terület, teljesen rejtve van a szomszédok elől. Itt minden megtalálható, ami a kinti időtöltéshez alkalmas, kerti sütő, tároló, zöld terület.
A felső szinten három különnyíló hálószoba található, mindegyik tágas és saját terasza van. Itt található még egy gardróbszoba is, valamint egy hatalmas fürdőszoba saját szaunával.
A házhoz tartozik még saját pince, amelynek mérete a ház alapterületével megegyező. A garázsban két autó fér el egymás mögött.
Tömegközlekedés szempontjából kiváló helyen van, a 64, 164, 264, 257-es buszok pár perc sétányira találhatóak. Ezen kívül, iskolák, óvodák, orvosi rendelő, sportolási lehetőség, üzletek, Széphalom bevásárló központ, cukrászda, kávézó, pékség, mind gyalogosan, pár perc alatt elérhetőek. A Francia illetve az Amerikai iskola mindössze rövid autóút távolságra van.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
11m²
Fürdőszoba
15m²
Szoba
22m²
Szoba
20m²
Szoba
20m²
Szoba
25m²

Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6417193


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6417193

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház bérleti díja 864,42 ezer Ft, négyzetméter ára 3 602 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szilágyi Marianna referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6417193. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.